• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Предстоящи събития в страната на 24 февруари

Предстоящи събития в страната на 24 февруари

/КРОСС/ *** София

От 09.30 ч. 6-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Петко Стоянов и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.00 ч. 16-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Слави Желязков и група за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.00 ч. в зала ХХ на хотел „Сенс“ ще се проведе конференция, организирана от Департаментите Политически науки и Философия и социология на Нов български университет.

От 10.30 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Кевин Бахли за тероризъм.

От 11.30 ч. в зала „Изток“ на Народното събрание ще се проведе среща на представители от Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, от Комисията по външна политика, от Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове и от Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения с европейския комисар по вътрешни работи Илва Йохансон.

От 13.00 ч. 9-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Илия Янев и група за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 13.30 ч. 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Валентин Петков и група за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 14.30 ч. на ул. „Славянска“ 1 ще се проведе протест заради проблема с ЧСИ.

От 16.45 ч. гражданска коалиция „Да спасим Кресненски пролом“ организира протест пред сградата на представителството на Европейската комисия в София (ул. Раковска 124) за спасяване на хората и природата на Кресна и Кресненски пролом от планирания строеж на автомагистрала „Струма“ през дефилето.

От 18.00 ч. в зала „Средец", София Хотел Балкан ще бъде открита изложба с участие на азербайджански художници и деца, посветена на Ходжалъ и последвана от подбор от класически музикални композиции в изпълнение на българска пианистка Ани Линчева.

От 18.30 ч. в столичната галерия „Стубел“ открива изложбата „Художникът и морето“ на художника Стефан Марков.

От 19.00 ч. в Литературен клуб „Перото“ ще бъде представена книгата на Людмил Боянов.

От 19.00 ч. в кино „Люмиер Лидл“ ще бъде представен филмът „Джуди“.

*** Благоевград

От 11.00 часа Дирекция „Национален парк Рила“ ще открие Посетителски информационен център в Благоевград, достъпен за хора със специфични нужди и в неравностойно положение.

*** Бургас

От 13.30 часа в хотел "Аква", етаж 2, конферентна зала ще се проведе одишното отчетно общо събрание се провежда, съгласно Устав на БЧК.

От 13.30 часа конферентната зала на 2 етаж на хотел "Аква" ще се проведе годишно отчетно-областно събрание на Български Червен Кръст - Бургас.

От 15.30 часа в залата на общински съвет в сградата на Община Бургас ще се състои официалното представяне на платформата BULGARIA WANTS YOU.

*** Варна

От 10.30 часа на 9-тия етаж в УМБАЛ „Св. Марина“ - Варна ще бъде открита реновираната клиника по неврохирургия.

От 12.00 часа в СБАБАЛ-Варна ЕООД проф. д-р Христина Групчева ще представи новата концепция за тъканна банка и единствения в България 3D офталмологичен микроскоп.

19.00 ч. в Държавна опера – Варна ще бъде представена постановката „Дон Кихот“.

*** Видин

От 10.00 ч., в залата на 6 ет. в административната сграда на Община Видин кметът д-р Цветан Ценков ще представи отчет за първите 100 дни управление от началото на мандата.

*** Добрич

От 11.00 ч. ще се проведе официална церемония обект: „Реконструкция и разширение на Пречиствателна станция за отпадъчни води – гр. Добрич“.

От 15.30 ч. в Регионална библиотека „Дора Габе“ ще се проведе образователен концерт на Българския камерен оркестър – Добрич.

От 19.00 в концертната зала „Добрич“ ще се проведе спектакъл „Лъжи ме, обичам те“ на Театър Бонини.

*** Пловдив

От 09.30 ч. в 1 зала Окръжен съд – Пловдив ще разгледа дело срещу подсъдимия Д. Т.

От 09.30 ч. в зала 1 Апелативен съд – Пловдив ще разгледа дело, образувано по жалба на подсъдимия К. С. , който е признат за виновен от Пазарджишкия окръжен съд в това, че на 29 май 2018 г. в местността „Манчови ливади“, находяща се в землището на с.Левски, област Пазарджик, на черен път в лек автомобил „БМВ 330Х“ без надлежно разрешително по Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите , е държал с цел разпространение високорисково наркотично вещество - марихуана с нетно тегло 845,7 грама.

От 10.30 в залата на Областната администрация ще се проведе заседание на Комисия за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика.

От 14.00 ч. в зала номер 3 седми наказателен състав на Районен съд – Пловдив ще разгледа дело с подсъдим С.М.

*** Смолян

От 16.00 ч в сградата на Езикова гимназия „Иван Вазов“ в Смолян ще се проведе симулация на избори за Европейски парламент.

*** Стара Загора

От 19. 30 ч. в Регионална библиотека „Захарий Княжески“ ще се състои представление на мледжка група „Изключителните“.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.