• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

LG въвежда игри за калъфа QuickCircleTM

LG въвежда игри за калъфа QuickCircleTM

/КРОСС/ В доказателство на това, че QuickCircleTM може да съ-четава страхотни функции с опции за забавление, LG Electronics (LG) днес обяви първата в света игра, ексклузивно разработена за своя калъф с прозорец за LG G3. Сега потребителите могат не само да проверяват часа, да осъществяват обаждания и да правят снимки, но и да се забавляват с безплатната игра Puppy Pop.

Puppy Pop е вид пъзел игра, разработена от LG специално за G3 с калъф QuickCir-cleTM, която може да се играе през прозореца на калъфа. Играчите трупат точки като рисуват линии между три или повече идентични кученца, премахвайки кол-кото се може повече от тях от игралното поле, преди времето да е изтекло. Игра-чите могат също да споделят резултатите си в любимата си социална мрежа.

Puppy Pop е още един уникален начин да се преживее удобството, което калъфа QuickCircleTM носи и показва ангажираността на LG да разработва съдържание, което допълва и подобрява функционалността на продуктите. Puppy Pop е пример за разнообразието и гъвкавостта на пакета за софтуерна разработка (SDK) на LG QCircle, който е наличен на developer.lge.com и дава възможност на разработчи-ците да създават нови приложения и функции за калъфа QuickCircleTM.

Puppy Pop ще може да бъде изтеглена безплатно от Google Play Store (play.google.com) и LG SmartWorld (www.lgworld.com) след 23 юли.



LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен новатор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 87 000 души в 113 представителства по целия свят. С продажби за 2013 г. на стойност 53,10 милиарда долара (58,14 трилиона корейски вона), LG се състои от пет бизнес подразделения - Home Entertainment, Mobile Commu-nications, Home Appliance, Air Conditioning & Energy Solution and Vehicle Components - и е един водещите световни производители на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. LG Electronics е ENERGY STAR® партньор на 2013 г. За повече информация относно LG Elec-tronics, моля посетете www.LGnewsroom.com.


Компанията LG Electronics Mobile Communications е новатор и лидер в глобалната индустрия за мобилни комуникации. LG е двигател на мобилните технологии с висококонкурентните си продукти в областта на дисплея, батериите, оптиката на камерите, както и стратегическите си партньорства с водещи в индустрията организации. Продуктите на LG са изцяло насочени към нуждите на клиентите - започвайки от моделите на известната премиум серия G Series- и имат уникален ергономичен дизайн и интуитивни UX функции, които подобряват преживяването на потребителите. Компанията се стреми да поведе потребителите към ерата на конвергенцията, като максимизира свързаността между смартфони, таблети и широк спектър от домашни и преносими продукти. За повече информация посетете www.LG.com.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.