• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Първанова: Бареков преговаряше с ДПС да стане новият Делян Пеевски и да го измести

Първанова: Бареков преговаряше с ДПС да стане новият Делян Пеевски и да го измести

/КРОСС/Председателят на НДСВ Антония Първанова поиска право на отговор заради реплика на лидера на "България без цензура" Николай Бареков. 

По време на гостуването си вчера в сутрешния блок на Нова телевизия Бареков заяви, че Антония Първанова буквално стоеше пред хотел във Варна, за да й предложа да стане партньор на ББЦ. Отказа се, защото искаше да води листата на България без цензура във Варна". 

Днес Антония Първанова категорично отрече думите на Николай Бареков и обясни поведението му с това, че е "доста изнервен от напускането на ключови фигури и структури от партията му".

"Между НДСВ и ББЦ няма политически и идеологически съвпадения, но най-шокиращото за нас бяха неговите хвалби, че води преговори с ръководството на ДПС, и по-скоро с определение фигури, поставени лица, за това да бъде новият Делян Пеевски и да го измести, и да се превърне в същия фактор за българския политически и икономически живот", заяви Първанова.

Аз съм казала и по-рано, че за нас разговорите с ББЦ са невъзможни, защото имаме несъвпадения - и политически, и идеологически, повтори тя. 

"Ние сме разговаряли за общото управление на страната, защото за нас политика и управление са две различни неща. От ръководството на НДСВ направихме консултации с почти всички политически партии, които в момента са регистрирани. Нищо специално за Бареков, той беше един от всичките", уточни Антония Първанова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ето тези хора / и двамата! / правят политиката - мръсна работа!

30.09.2014 16:09:58

Мартин

Тая жена лъже та се къса. Поне да го беше отработила по-добре, че цяла България видя излагацията й!

30.09.2014 09:20:42

Анонимен21

Предизборни празни приказки!!!

30.09.2014 09:09:21

Анонимен

Тази жена, след като не получи водачество на листата във Варна, явно доста се разстрои психически. И за пореден път НДСВ няма коалиционен партньор, защото никой не вярва на Първанова.

30.09.2014 09:07:02

Анонимен

Глупости на един политически труп

30.09.2014 09:00:11

Анонимен

Постега се следния ефект - не знаем вече кое е истина защото толкова лъжи се изпуснаха против Бареков, че не е истина просто

30.09.2014 08:59:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.