• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Путин: Ако имах възможност, бих предотвратил разпадането на СССР

Путин: Ако имах възможност, бих предотвратил разпадането на СССР

/КРОСС/ Руският президент Владимир Путин призна, че ако е имал възможност да промени нещо в историята на страната, би искал да предотврати разпадането на Съветския съюз.

В същото време той подчерта, че не би искал да смени днешния ден с друга историческа епоха, защото в миналото неговите предци са били крепостни селяни. Такива отговори държавният глава даде на серия блиц въпроси по време на медия форум на общественото движение "Общоруски народен фронт - Истина и справедливост".

Част от тези кратки въпроси бяха не съвсем сериозни, дори иронични, някои бяха с хипотетичен характер, други бяха свързани с историята. Всички те предполагаха кратки отговори, отбелязва агенцията. На въпроса кое събитие, станало в Русия, би искал да промени, Путин отговори:

"Разпадането на Съветския съюз".

Отговорът на президента на въпроса в кой исторически период би искал да се озове, беше: "Днес".
"Разбирате ли, някога всички мои предци са били крепостни селяни, а аз съм президент", с ирония поясни държавният глава.

Съдейки по другите отговори на Путин на останалите блиц въпроси, главното в живота е резултатът, а силата на Русия е в хората, предава „Канал 3".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Как да се просвещават като са неграмотни. В днешният “модерен свят” най-неграмотните са на върха!

04.03.2018 11:20:24

Анонимен

До първия: По времето на СССР най-много се е работило за това да се покриват нуждите на републиките, за сметка на нуждите на Русия!!! Питайте който искате руснак, живял по онова време! Белорус днес е независима страна. Тя не влиза в състава на Руската федерация. Четете повече, просвещавайте се!

04.03.2018 01:47:30

Данъкоплачещ

Аз пък ако бях Главен прокурор,когато трябва ше, щях да разпоредя задържането на 200-300 айдуци от четата на Драгалевския Крадец , барабар с него и щях да ги окошаря да лежат до животно заради разграбването на държа вицата ни и вече четвърт век Сашо Нерезов, Стефан Ехидната,Бакъря Плазмодиев, Надка Флигорнова,Коньо,Сюлейман Чифутов и проче айдуци и предатели щаха да са изтъркали по три нара на о-в Белене.

03.03.2018 20:14:31

Анонимен

Те са васал а ни сме Чирак ,каква е разликата ?!?

03.03.2018 19:16:54

Анонимен

Хората не искаха СССР, я който всички републики работеха за Русия. Както е и сега. Беларус не е равнопоставена страна, а страна-васал.

03.03.2018 12:01:18

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.