• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Nissan Qashqai получи по-агресивна визия

Nissan Qashqai получи по-агресивна визия

/КРОСС/Nissan представи обновения си кросоувър Qashqai, с който въвежда съществени подобрения в характера на автомобила. Новостите се фокусират върху модерния екстериорен дизайн, по-високото качество в интериора и подобрени динамични параметри. Добавени са също нови интелигентни технологии, които продължават пътуването на Nissan към мобилността с нулеви вредни емисии и нулеви смъртни случаи. От лансирането на оригинала през 2007 година са продадени над 2,3 милиона автомобила. По случай 10-годишното лидерство в сегмента на кросоувърите, Nissan Qashqai е получил всеобхватни подобрения, които се базират на задълбочена обратна връзка от клиентите. Те са направени с цел утвърждаване на позицията му на най-продаван кросоувър в Европа. От началото на 2018 г. за новият Qashqai ще се предлага с технологията за автономно управление ProPilot, която контролира завиването, ускорението и спирането при магистрално движение в една лента. Това ще даде на клиентите по-голяма увереност при движение, подобрен контрол, по-голяма свобода по време на голямо задръстване и движение с висока скорост.

На външен вид обновеният Nissan Qashqai е освежен, като сега предлага по-изискан екстериор с нов динамичен стил. Подобренията включват напълно променена предна V-образна радиаторна решетка с логото на Nissan. Бронята и предният капак са нови, с ревизирани светлини и по-голяма разлика между халогенните фарове и LED светлините, като и двата вида са получили нова версия на дневния светлинен подпис, оформен като бумеранг. Предните светлини са с променена форма, а добавянето на адаптивни фарове повишава безопасността през нощта. Фаровете отзад също са със светлинен мотив с форма на бумеранг, който е разширен и включва модерен триизмерен ефект на лещите, за оптимизация на светлинния подпис. Цветовата палитра на Qashqai е разширена с два нови ярки цвята.

Подобренията в интериора на новия Qashqai се изразяват в нова конфигурация, материали с по-високо качество и модерни технологии. Новото най-високо ниво на оборудване Tekna+ разполага с нови седалки, тапицирани с висококачествена и мека кожа Nappa с луксозна триизмерна обработка на кожата за централните панели. Новият D-образен мултифункционален волан е с хромирана декорация. На него е монтиран 4-посочен контролер за дисплея на водача, за по-интуитивно използване. Навигационна система сега предлага интелигентен потребителски интерфейс. За музикалните фенове като опция се предлага нова премиум аудиосистемата BOSE със 7 високоговорителя с възможност за индивидуализация на звука в автомобила.

Второто поколение на Nissan Qashqai се откроява с увереното си управление. Благодарение на редица подобрения, невидими за окото, новият модел запазва своите превъзходни характеристики на управление. Пътното поведение е още по-рафинирано, благодарение на модификациите по окачването, амортисьорите и системите за завиване. Подобрена употреба на абсорбиращи материали и увеличена дебелина на стъклата са довели до намаляване на шума от колелата, работата на двигателя и вятъра. Налични са нови 17, 18 и 19-цолови алуминиеви джанти с аеродинамично оптимизиран дизайн за постигане на максимална ефикасност.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.