• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предпочитам законни имигранти от Африка пред нелегалните българи

Предпочитам законни имигранти от Африка пред нелегалните българи

/КРОСС/ "Предпочитам да имаме законна, регистрирана, основана на квоти имиграция за определен брой години, отколкото потайната, нерегистрираната работа. Предпочитам хора, идващи от Гвинея или от Кот Д'Ивоар, които са тук и вършат работа, отколкото българи или украинци с техните нелегални канали", заяви френският президент в интервю за списание Valeurs Actuelles, публикувано в сряда.

В него той обяснява по повод призивите да бъдат затворени границите за имигранти: "Изправени сме пред огромно лицемерие - ресторантьорският и строителният бизнес не могат да съществуват без имиграция и да се твърди противоположното е просто грешно".

Изданието повдига въпроса дали освен подобни икономически основания президентът не се опитва да задуши крайната десница.

Правителството издава 33 000 разрешителни за пребиваване по икономически причини, докато незаетите работни места са около 400 000.

Това може да е ход, с който да накара опозицията да приеме увеличаване броя на подобни разрешителни, пише Valeurs Actuelles.

"Без капка притеснения президентът споделя убежденията си: "Има работа, която никой французин повече не желае да върши - водолаз, например. Искам да бъда още по-ясен - това беше невъзможно още преди 40 години!"

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

ами вие си ги имате,

цели градове от емигранти Марсилия,Екс ан Прованс,Авинен,цели райони от Париж,населени с граждани,родени в Магреб. Отглеждайте си ги и си ги дондуркайте,но не забравяйте Батаклан и Ница, атентатите причинени от същите тези емигранти, вашите любимци. Нито българи, нито украинци са замесени в такива кървави престъпления.

03.11.2019 07:28:35

Анонимен

Предпочитам млада любовница, пред 15 годишна по стара жена

03.11.2019 00:29:31

Истината боли

Ако утре Макрон каже, че сме най-корумпираната и за поредна година най-бедната и загиваща държава в ЕС, пак ли ще се обидите????

02.11.2019 22:06:02

Анонимен

Човекът иска да каже че "предпочита негрите пред мангалите", но демократичните ценности и закони в страната му не му позволяват.

02.11.2019 22:02:01

Анонимен

Човекът говори за нелегални канали, набийте си го в кухите кратуни! Явно ние и укрите сме първенци в нелегалната имиграция.

02.11.2019 21:55:57

Анонимен

Откъде - накъде нашите да са нелегално пребиваващи?!? Нали сме членове на шибания ЕС?! Свободно придвижване на хора, услуги, стоки и финанси - уж! Или това не се отнася до българите!!! Отпаднаха и всякакви пречки пред търсещите работа!!! Харесва се или не на франсетата - проблема си е техен, но нашите са напълно законно там!!!

02.11.2019 19:42:27

Анонимен

Да, звучи неприятно, но е прав! Може да са негра, много са противни, наистина, но са легално пребиваващи в държавата, работят, плащат данъци. Откъде-накъде нелегалните трябва да бъдат защитавани?!? Това са престъпници!!! Ако не са, защо са влезнали незаконно... Но това си е проблем на Франция, те открай време си пазаруват маймунки от Африка, да си се оправят! А относно незаконно пребиваващите българи - това са тъпи мангали, нека и тях да си ги приобщават, притрябвали са ни...

02.11.2019 16:56:58

Анонимен

Мръсен френски педераст - отивай си при негрите!

02.11.2019 12:33:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.