• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Петима са посланиците на доброто в екипа на фондация За Нашите Деца тази година (Видео)

Петима са посланиците на доброто в екипа на фондация За Нашите Деца тази година (Видео)

/КРОСС/ Представяме ви част посланиците на доброто от неуморния екип на фондация „За Нашите Деца“. Това са колегите, номинирани в конкурса на Държавна агенция за закрила на детето „Посланик на доброто“, победителите в който ще бъдат наградени на специална церемония на 21 ноември 2019г. Инициатива е част от събитията, свързани с отбелязването на тридесетгодишнината от приемането на Конвенция на ООН за правата на детето.

Ето и някои от членовете на екипа, които ежедневно променят съдбите на хората, които подкрепят и им съдействат, за да преодоляват трудностите и изпитанията, пред които се изправят.

Вяра Панайотова 

Вяра Панайотова е експерт по ранно детско развитие във фондацията. Вяра бе номинирана за изключителния професионализъм, който ежедневно демонстрира в работата си. История за подкрепата, която оказва на децата и семействата, с които работи, ви разказахме наскоро. Можете да я откриете ТУК. В работата си с Яна и Тодор, Вяра оказа важна емоционална подкрепа, както и насоки относно как те да подобрят родителските си умения и начинът, по който отговарят на нуждите на своите деца. 

Катерина Ковачева 

Катерина Ковачева е старши психолог във фондация „За Нашите Деца“. Тя има богат опит както с комплексни случаи, така и в сферата на осиновяването и работата с осиновителни семейства. Номинирана е за „Посланик на доброто“ за ключовата роля, която подкрепата й оказва върху децата и семействата, които подкрепяме, в преодоляването на изпитанията и трудностите, които животът им поднася. История от работата на Катя можете да откриете ТУК

Маргарита Чернева

Маргарита Чернева е социален работник в Център за обществена подкрепа „За деца и родители“ в град Пловдив. Маргарита е номинирана за награда заради изключителната подкрепа, която оказва на родителите, с които работи. Изграждайки отношения на доверие, тя има голям принос за напредъка и подобряването на родителските умения, на хората, които търсят нейното съдействие.

Петя Яначкова 

Петя Яначкова е семеен консултант и старши експерт в Център за обществена подкрепа „Света София“. Богатият професионален опит, който Петя притежава увенчават случаите, по които работи с успехи. Петя е номинирана за „Посланик на доброто“ за работата си в подкрепа на баща, който се бори да върне детето си, от което е разделен. След дълги месеци на работа, Петя помага за отстраняването на съдебната грешка, която е довела до проблема, и историята завършва щастливо.

Рая Цветанова

Рая Цветанова е старши специалист „Ранна Интервенция“ и е открила призванието си в това да подкрепя най- малките деца, с които работим. Рая е номинирана за заслугите си за забележителния напредък, който децата, които подкрепя бележат по време на работата си с нея. Пример за история от работата на Рая можете да откриете ТУК.  

Пожелаваме на Посланиците на доброто от фондация „За Нашите Деца“ още много успехи в професионалния им път!

Церемонията ще се проведе на 21 ноември от 19:00ч. в Зала 1 на Национален дворец на културата и ще завърши с вграждане на „Капсула на доброто“, съдържаща послания за бъдещите поколения, която ще бъде отворена отново през 2030г. 

 

&feature=emb_logo

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.