• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Ген. Бриго Аспарухов: БСП и АБВ не са равнопоставени партии

Ген. Бриго Аспарухов: БСП и АБВ не са равнопоставени партии

/КРОСС/БСП и АБВ не са равнопоставени партии, защото АБВ има твърде малко влияние в обществото. Това каза пред „Фокус" ген. Бриго Аспарухов, член на Изпълнителното бюро на БСП. Той подчерта, че няма как кандидатът за президент ген. Румен Радев да е равноотдалечен, защото той е номинацията на Социалистическата партия.

„Не можем да бъдем равнопоставени, защото нашата партия - Социалистическата, в която сме всички все още, АБВ я напуснаха и са с твърде малко влияние в обществото", обясни ген. Аспарухов.

„Аз съм убеден, че ген. Румен Радев, т.e. нашият кандидат за президент, ще привлече много широка подкрепа и точно това е нашата цел и задача отсега нататък - да изградим широка база за неговата подкрепа", заяви той. По думите му кандидатурата на ген. Радев ще привлече разумните хора, които виждат нуждата от промяна в тази сложна ситуация в целия свят.

„АБВ вече обявиха кандидатурата на ген. Румен Радев, но ако пререшават въпроса, им желая на добър път. Имам впечатлението, че г-н Ивайло Калфин е умерен, дипломатичен човек и такава прогноза, че „днес БСП загуби изборите", сякаш не му приляга. Така решил-така казал", коментира още ген. Аспарухов.

Той каза още, че консолидацията на лявото предстои, рано или късно това ще стане, защото целите са еднакви. Необходим е президент като ген. Румен Радев, който да бъде контрапункт на досегашното управление в президентството, допълни ген. Аспарухов.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

След като АБВ има малко влияние в обществото, защо търсихте коалиция с тях? За да излъжите масите ли?

25.08.2016 12:50:46

Анонимен

Както е казано, бригадир бригадиру око не вади!

24.08.2016 23:16:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.