• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Прогнозата на Рашидов: 500 000 на протест при фалит на КТБ

Прогнозата на Рашидов: 500 000 на протест при фалит на КТБ

София /КРОСС/ Един от големите вложителите в КТБ Вежди Рашидов прогнозира, че ще има ексцесии и хора на улицата, ако се стигне до фалит на КТБ. Пред Дарик изчисли, че на улицата ще излезе една партия от 500 000 българи, които са обидени и ощетени.
"Единственото, което вложителите искат, е да си върнат парите, които са техни. Има един съществен въпрос, на който никой не е отговорил и нито един журналист не е задал: къде са тези пари. Те са били реални пари, къде са излетели, кой ги е взел, кои са виновни. Защо БНБ пет дни преди банката да се затвори е писала в своя сайт, че това е най-ликвидната банка и затова й разрешават да купи "Креди Агрикол". Защо БНБ не е видяла всички тези неща в годините като днес като дегустатор констатира всички тези неща. Какви са функциите на БНБ? Българските вложители ли да преговарят с банките в пазарна икономика, като и те имат интерес да видят коя банка какви условия дава, да казват "Абе, защо ми даваш такива лихви?" или БНБ трябва да пита "Защо лихвите са ти по-високи отколкото на другите банки?". Де факто въпросът е къде е бил надзорът, кой какви функции има", каза Рашидов.
С уговорката, че не е финансист и експерт, Рашидов попита има ли човек в държавата, който да не е казал, че банката е трябвало отдавна да се оздрави и припомни думите на експерти, че закриването на КТБ би излязло по-скъпо от оздравяването.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

4 милиарда и 200 милиона хайде сега господа ПОЛИТИЦИ И ПРОКУРОРИ да видим какво се случва да мислим на как измъчения български народ да връща тази колосална сума А КЪДЕ СА ПАРИТЕ И ВСЕКИ ДА СИ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА, КОЙТО Е ВЗЕЛ КРЕДИТ, КОЙТО БИ СЛЕДВАЛО ДА Е ГАРАНТИРАН ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ, А НЕ НЯКОЙ ВЗЕЛ НАПРИМЕР 1 МИЛИОН КРЕДИТ И СЕГА НАРОДЪТ ДА ГО ВРЪЩА

22.10.2014 22:17:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.