• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Вежди Рашидов: Не очаквам втори тур на изборите

Вежди Рашидов: Не очаквам втори тур на изборите

/КРОСС/"Виждам, че в момента Пеевски не е в спрягането на какъвто и да е проблем, така че к'во да го въртиме Пеевски сега. А обществото винаги ще пита КОЙ. Кво значи моделът КОЙ? Просто тогава беше много превъзбудено всичко и така се получи. Виждам, че в момента Пеевски явно някъде си върши работата..."
Така министърът на културата Вежди Рашидов отговори по Нова тв на въпроса отишъл ли си е моделът КОЙ.

Рашидов, който преди години беше доста критичен към депутата от ДПС и майка му Ирена Кръстева (когато Бойко Борисов падна от власт и Рашидов не знаеше, че го записват, б.р.), сега отказа да посочи поименно виновни за КТБ, в която загуби спестяванията си.

"Не ми се говори за КТБ, защото когато виждаш един слон, убит в саваната - че само костите стърчат... КТБ е затворена страница.

Най-активни в говореното против КТБ бяха по медиите. Имаше богати хора, които бяха много активни - че е била пирамида и т.н. Само че къде бяха, когато КТБ беше една от 24-те регистрирани банки", попита той.
Министърът каза, че искрено се надява да не се стигне до балотаж, т.е. - "разумът да надделее". И по повод кандидатката на ГЕРБ и това дали е достатъчно атрактивна за хората...

"На този етап не е въпросът да изберем някой симпатяга или сладур, а да изберем умен, мъдър, уравновесен, балансиран човек. Президентът е една от най-високите, а може би най-високата институция, където трябва да има умен човек, а не сладур. Не ме разбирайте погрешно - стига сме избирали красавци!"

Рашидов на два пъти каза, че гласовете на ДПС "все някъде трябва да отидат" на втори тур, но отказа да прогнозира къде. Дали няма да е при ГЕРБ?

"Всичко е възможно - тези гласове трябва да отидат някъде.

... Все пак ДПС има достатъчно гласове и вероятно тези гласове след това ще играят някаква роля - каква ще бъде, ще видим".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

У нас няКой търси „надпартиен„ президент, а забравя, че в уж най-демократичната САЩ, на която се кланяме до земята, и двамата кандидати са видни представители на двете официални партии и защитават политиката на своята партия. Интересно защо, в Америка накрая остават само двама, а не 20 и няма кандидати като Митьо Пищова.

24.10.2016 09:32:16

Анонимен

Тоя гербераст докога ще се лекува в чужбина за държавна сметка? Само той ли има нужда от това?

23.10.2016 19:48:06

Спеца

Ако разшифроваме казаното от Културния турчин /или може би Турчина на Културата/ , става ясно , че Пеевски не си е отишъл и ДПС се очаква усул, усул, да се присъедини към Местан , на втори тур!На второ място , намека за победа още на първия тур подсказва , че ГЕРБ работят по варианта , освен подмяна на чували и протоколи , да "спечелят" гласовете на Пеевски още на първи тур!Дали?Надали , турска му простотия , то култура не означава да има и акъл, нали?

23.10.2016 16:15:28

Анонимен

Този дебил от де се пръкна ,нали си взе милионите от ктб ,що риве пак или той друго и не умее.

23.10.2016 11:22:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.