• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Основните пътни ремонти в София започват от юни

Основните пътни ремонти в София започват от юни

София /КРОСС/ Основните пътни ремонти в София ще започнат в началото на месец юни. Това съобщи кметът на столична община Йорданка Фандъкова.
„Ще започнем основните ремонти в началото на юни, за да има проходимост на града. Ще се стремим да не блокираме два съседни булеварда и да създадем по-малко неудобство у гражданите на София", заяви Фандъкова.
„Към този момент се работи в наземния участък на бул. „Черни връх", който трябва да бъде завършен до края на август месец. Ще започнем и строителството на кръговото движение на „Руски паметник" и ще съобразим това с изграждането на естакадата на бул. „Ив. Ев. Гешов" и бул. „България", допълни кметът на столицата.
„На 20 април започва ремонтът на бул. „ Цариградско шосе" от Околовръстен път до моста на р. Искър. Ще ремонтираме изцяло участъка от „4-ти километър" до алея „Яворов". През лятото предвиждаме да започнем ремонтните дейности на бул. „ Ал. Дондуков", включително и на тротоарите, защото са в много лошо състояние. Няма да променяме вида на бул. „Ал. Дондуков" на местата, на които има паваж", каза още Фандъкова.
През месец юни ще започнат ремонтните дейности на кръговото движение на „ Руски паметник" и на участъка на бул. „Тодор Каблешков" до бул. „ Цар Борис 3-ти", както и на бул. „ Монтевидео" в квартал „Овча купел". Ще се ремонтира й улица „Княжевска". Мостът на „Захарна фабрика" е в изключително тежко състояние - падат бетонни отломки от него, той ще бъде реконструиран изцяло", допълни Фандъкова.
По думите й ремонтите да завършат до началото на учебната година
„От днес до неделя ще текат подготвителни дейности по поставянето на информационни табели и знаци по бул. „Цариградско шосе", каза заместник-кметът на Столична община Любомир Христов.
„До началото на месец септември трябва да са завършени основните ремонти дейности по бул. „Цариградско шосе", а до средата на месеца и ремонтите на локалното движение", каза още Любомир Христов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.