• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Безплатен дизайн на лого за онлайн търговци с програмата eStore Solutions до края на юни

Безплатен дизайн на лого за онлайн търговци с програмата eStore Solutions до края на юни

/КРОСС/ Вторият семинар от поредицата „Цялостни решения за онлайн магазини" се проведе вчера в Limacon Event Center в Пловдив и събра над 60 представители на фирми от Пловдив и региона с интерес към електронната търговия. На събитието беше представено първото цялостно решение за онлайн магазини в България eStore Solutions, което комбинира пълния спектър от дейности по създаването, поддръжката, промотирането и осигуряването на сигурни плащания онлайн за електронен магазин. Програмата е разработена от СИБАНК в партньорство с едни от най-утвърдените имена в областта на дигиталните технологии - SoftUni Digital, СуперХостинг.БГ и STENIK.

След семинара беше обявен ексклузивен бонус - изработка на безплатно лого за всички търговци, които кандидатстват за пакетното решение до края на месец юни 2017 г. При това пакетното решение е с повече от 20% по-изгодно от това услугите им да се купят поотделно.

Създателите на eStore Solutions имат за цел да предложат бързо и качествено изграждане на онлайн магазин, съобразен изцяло с индивидуалния проект и специфичните изисквания на всеки клиент. Те обясняват, че уникалното за българския пазар решение е подходящо както за предприемачи, които вече се занимават с електронна търговия и искат да увеличат продажбите си, така и за такива, които тепърва искат да стартират свой собствен бизнес онлайн. В сферата на дигиталните продажби наличието на сигурно и надеждно платежно средство за електронен магазин е от изключителна важност.

„СИБАНК предлага надежден начин за приемане на плащания с банкови карти от всички големи картови организации, като осигурява сигурно решение, бързо обслужване и преференциални условия за участниците в програмата. Пакетното решение е с повече от 20% по-изгодно от това услугите да се купят поотделно, а само сега до края на юни предлагаме и безплатно изготвяне на дизайн на фирмено лого. Щастливи сме да обявим този бонус точно в Пловдив, който в последните години се превърна в център за развитие на стартъп културата и предприемачеството." - заяви Шезаи Шекиров, ръководител отдел „Ежедневно банкиране" в СИБАНК по време на събитието по повод представянето на eStore Solutions в Пловдив.

Повече информация ще намерите на: www.cibank.bg/estoresolutions

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.