• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Четвърти сезон на „Бързи и шумни“ отвежда зрителите на неповторимо приключение

Четвърти сезон на „Бързи и шумни“ отвежда зрителите на неповторимо приключение

/КРОСС/ Търсенето на класически автомобилни реликви започва на 18-и януари от 21:00 ч. по Discovery Channel

Ричард Роулингс и Арън Кауфман се завръщат, за да претърсят най-отдалечените кътчета на Тексас и околните щати за скрити съкровища и изоставени класически автомобили. На какво ще се натъкнат и колко аукциони ще спечелят - ще разберем от новия 4-и сезон на „Бързи и шумни" с премиера на 18-и януари от 21:00 ч. по Discovery Channel.

Във всеки нов епизод на „Бързи и шумни" автомобилният гении Ричард Роулингс и невероятният механик Арън Кауфман се отправят на пътешествие дълбоко в дебрите на Тексас и съседните щати в търсене на забравени и изоставени класически автомобили. Тяхната цел е да ги купят и реставрират в работилницата им „Gas Monkey Garage" в Тексас. Докато са далеч от дома, те попиват от местната култура и завързват много нови приятелства. Ричард и Арън работят ден и нощ, за да завършат колите и да блеснат на аукционите. Дали обаче всичкият труд, който са вложили ще бъде възнаграден?

Още от 50-те години на ХХ век, Америка е своеобразно гробище за класически автомобили. Уникални ретро коли могат да бъдат намерени в огромни складове и прашни гаражи из цялата страна. От Chevy от 57-а до Trans Am от 73-а, колите, които експертите намират, плачат да бъдат открити, реставрирани и върнати обратно на пътя. За повечето хора те са просто купчина старо желязо, но за Роулингс и неговия екип забравените автомобилни реликви са златни мини, готови да бъдат изкопани. В крайна сметка именно това е работата на Ричард Роулингс и Арън Кауфман - да превръщат ръждата в злато.

Ричард и Арън обикалят по черните пътища, претърсвайки хамбари, авто морги и открити полета в търсене на рядка кола, която да реставрират. Разковничето обаче се крие в това да направят правилния избор. Ричард е този, който има набито око и усет за находките, а Арън е геният механик, който преценява дали реликвата си заслужава да бъде реставрирана, или всичко вече е безвъзвратно загубено.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.