• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Класика в приказки за старта на учебната година

Класика в приказки за старта на учебната година

/КРОСС/ Класен и класически старт на учебната година дава Sofia Ring Mall. На 15 и 16 септември от 19 ч. на откритата му сцена ще се проведат два изключителни концерта под надслов „Класика в приказки".

Запитвали ли сте се колко от децата в днешно време са се докосвали до магията на класическата музика и поемат по пътя на нейното опознаване? За да промени отговора на този въпрос, талантливата пианистка Мария Каракушева ще представи проекта „Класикa в приказки" - един изключителен музикален спектакъл в две части. С него Sofia Ring Mall, съвместно с Yamaha, ще посветят децата във вълшебството на класическата музика, ще им покажат удоволствието от това да възпроизвеждат сами мелодии, любими на цял свят, и ще помогнат на повече родители да осигуряват отлично музикално възпитание и образование за своите наследници.
В спектакъла под музикалния съпровод на пиано и класически оркестър и с помощта на куклени актьори децата ще се „срещнат" с десетки любими произведения. Част от магията ще бъдат звездните музиканти Илиана Тодорова и Момчил Атанасов, а под ръководството на диригента Владимир Джамбазов и режисьорката Владислава Джамбазова класически оркестър с участието на Quarto quartet и деца-изпълнители ще завладеят публиката с обаятелни мелодии. Поли Генова пък ще даде личния си пример и ще разкаже как класическата музика я е докоснала от дете.
Всички гости на спектакъла в Sofia Ring Mall на 15 и 16 септември от 19:00 ч. ще могат да се възползват от специални намаления на музикални курсове и уроци за деца, както и от отстъпки за закупуване на музикални инструменти. Съюза на българските композитори пък ще присъства със собствен щанд, където ще се предлагат компакт дискове с класическа музика и ноти за деца.
Проектът „Класика в приказки" затвърждава концепцията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития, случващи се за първи път, и да се наложи като предпочитана дестинация не само за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.