• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Експерти по ринология от 12 държави се събират в Русе

Експерти по ринология от 12 държави се събират в Русе

/КРОСС/В Русе започва Есенна научна конференция по ринология, организирана от Националното сдружение по оториноларингология, хирургия на глава и шия. Домакин на научния форум е Русенският университет и неговия факултет "Обществено здраве".

Световни експерти в областта на ринологията ще се съберат в Русе на международно училище по ринопластика и четвърта българо-италианска ринологична среща. Сред гост-лекторите ще бъдат едни от най-влиятелните имена в тази област: Президентът на световните ринологични общества професор Метино Анерджи, президентът на Европейската академия по лицево-пластична хирургия професор Пиетро Палма, възпитаникът на "Майо клиник" в САЩ проф. Дейвид Шери, почетният председател на японското ринологично общество и много други.

В двата форума ще се включат участници от 12 държави, а събитието се превръща в най-мащабната тематична среща , организирана в България досега. По време на международното училище по ринопластика участници ще имат възможност да се запознаят с новостите и да овладеят съвременните оперативни техники при заболяванията на носа и синусите, както и да се споделят българските постижения в тази област. В рамките на конференцията ще бъде подписан договор за двустранно сътрудничество между Българското ринологично сдружение и японското ринологично общество за съвместен научен обмен между специалисти по ушни, носни и гърлени болести от двете държави практически дейности, специализация на млади учени и други.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.