• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Робсън Грийн: Риболовът ме направи най-щастливия човек

Робсън Грийн: Риболовът ме направи най-щастливия човек

/КРОСС/ Кой е актьорът, който тръгва на риболов за Големия шлем

Не просто да ловиш риба, а да се състезаваш за Големия шлем е предизвикателство дори за най-добрите рибари. Те добре знаят какво означава това. А за тези, които се питат защо е толкова специално това състезание, отговорът е прост- това е мечтата за всеки риболовец. Трябва да се хванат 3 различни риби от специален списък /това са най-трудните за улов риби/ в рамките на 24 часа. Който успее, получава изключителното признание на Международната Асоциация по спортен риболов и името му се вписва в Книгата на рекордите.

Робсън Грийн има над 30 роли в киното. Познат е от филмите „Залагащият мъж", „Войната на Джо Мадисън", „ Аз и мисис Джоунс", „Коледни светлини", сериала „Ответен удар". Но страстта му към риболова го отвежда към нови предизвикателства, защото за него „това не е просто занимание".

Поредицата "Риболов за Големия шлем с Робсън Грийн" го огвежда в Куба, Коста Рика, Мичиган, Маями, Аляска, Сенегал. Робсън се бори не само с климатичните условия, огромните риби и силните води, но и с тиктакането на часовника. Чрез най-модерните технологии са заснети всички движения на въдиците и рибаря, а съветите от колеги и любители са безценнни.

Ако попитате Робсън какво да очакваме от "Риболов за Големия шлем с Робсън Грийн"?, той ще ви отговори:

„Невероятно приключение, в което има всичко- спиращи дъха места, някои от най-трудните за улов риби, много смях и една наистина качествена продукция. Това е най-хубавото нещо, което съм правил. Понякога трябва да се ощипя, за да повярвам, че това се случва на мен."

И това е така, защото той и екипът му пътуват до най-прекрасните кътчета на планетата. За годините, в които риболовът става център в кариерата му, Робсън е обиколил над 130 държави.

А коя риба му е било най-трудно да улови време на Големия шлем?

„Веднъж осем часа опитвахме да уловим тарпун /tarpon/ и накрая успяхме. Станаха страхотни снимки".

Най-страшно е било, когато по време на гмуркане край острови във Флорида се приближава край една скала, която... изведнъж зпочва да мърда. Всъщност това е било групер, но толкова грамаден, че никой от екипа не можел да повярва, че е възможно да съществува.

В началото, през 2007-а, Робсън се е страхувал, че шоуто за риболов може да навреди на актьорската му кариера. Днес той признава, че е щастлив човек и то благодарение на риболова.

Робсън Грийн започва да лови рибаq когато е на 7 години в реката край родния му град. И до днес го прави всеки път, когато има време, защото емоцията го връща в първите години на голямата страст.

С Робсън Грийн никога не е скучно. Ето още любопитни неща от живота му.

Робсън отмъква съпругата на свещеника в градчето, в което живее. Двамата бягат от там и се скриват дори и от жълтата преса. А тя е безпощадна към чаровника с приключенски дух!

През 90-те години Робсън и актьорът Джером Флин, с когото играят в сериала „Soldier Soldier" правят дуета Робсън и Джером. Двамата са преследвани за автографи и понякога едва успяват да се спасят от феновете.

А хитовете им са любими дори на принцеса Даяна, признава Робсън в радио интервю.

Може да ловите риба, да пътувате до далечни дестинации и много да се забавлявате с Робсън с новата поредица "Риболов за Големия шлем с Робсън Грийн" от 1 май по Travel Channel.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.