• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Ядрената война в Европа и България

Ядрената война в Европа и България

/КРОСС/ Европейско лято 2015. Лятото ще дойде по-бързо отколкото го мислим. Първите 16 лястовици от Ф16, с пълно бойно снаряжение и обучен екипаж от български летци, с нетърпение чакат да пукне първа пролет и да кацнат в някоя от четирите бази на САЩ в България. България е велика, има осем милиарда евро кредит да си плати това ранно запролетяване. Вярно, кредит, но така сега се пазарува светло бъдеще- на кредит. Олекна на Америка, България се включи във войната с Русия, достойно. Нека да е лято за България, а както ще видим, и за Европа, а Америка да мръзне. Лято 2015.

ВОЕННАТА ИСТЕРИКА се провокира. България в случая е идеалният провокатор. Слабоумни и меркантилни власти, кълнящи се в евроатлантически ценности, сиреч в долара и неговите производни, на които им липсваше само оръжието, за да подпалят България. Вече го имат. Могат да се гордеят, че ще подпалят не само София, но и Райхстага в Берлин. Не могат да са Георги Димитров, но Вен дер Лубе могат да надминат в историята. Там и такива се помнят.

ПРОВОКАЦИЯТА Е ОТДАВНА В ГЛАВИТЕ НА ИСТИНСКИТЕ ПРОВОКАТОРИ, НА КУКЛОВОДИТЕ НА ЩАБОВЕТЕ в Пентагона и ЦРУ, и ФБР. Планът Б е в България, а не в Украйна. От Украйна птичката на ядрената война в Европа няма как да излети. А и Франция и Германия се усетиха и заедно с Русия спряха колелото на кладенеца, който води към ада, бавна европейска война към ада. Там в Украйна агонията на режима е видна и провала на САЩ по суша да атакуват Русия, в хибридна, както обичат да казват, война, ще е пълен, т.е. ще получат пълна нула. Ще поживеем, ще видим. Русия, като типична континентална сила и държава, земя не дава. САЩ ще трябва да се бият за Украйна, ако искат да я американизират с Русия, а май че, не искат. Има такава държава Украйна, но земята е руска. Бившите републики на СССР получиха земя от Русия да си направят държави, но при определени условия и тези, които не ги спазват, или не ги спазиха, подстрекавани отвън, ще си плащат за греховете и глупостта. Защото тях пък Америка ги иска само като територия, да им вземе това което са получили от Русия, техният национализъм е смешен и жалък и за съжаление кървав. Търгуват със земята, на която са родени.

НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СА ЛЕСНИ, НАШИТЕ ГЕНЕРАЛИ СА ОЩЕ ПО-ЛЕСНИ.Козируват на всичко, което е минало на колела по жълтите павета от летище „София" до Президентството или Министерски съвет. Натовска дисциплина и атлантическа верност движи изнежените им ръчички, защото са генерали без армия, декорация на суверенитет. Извинението е, че българските политици ги предадоха, но те предадоха народа си, в който и досега се кълнат по парадите. Сега им откраднаха и малкото, което е останало като българска армия, и не се чу, и не се видя някой генерал да си подаде оставката в знак на протест срещу безумието в Народното събрание и Министерски съвет, да им отнемат и командването на българската армия и да я поверят на някакви си натовски щабове на наша територия. Щели да бъдат съседи по стаи и ако чуят нещо през вратата, ще ни кажат какво ни готвят от САЩ. Ще ни сготвят по американски.

ПЛАНЪТ Б. БЪЛГАРИЯ. Почива върху резултатите от 25 годишният план Ран и Ът, специално разработен за неблагонадеждни народи, традиционно и исторически, и ментално близки с Русия, строители на комунизма от времето на СССР, а значи и напълно заслужаващи участта си според този план. Трябваше вече да сме между 4 и 5 милиона с коренно променен етнически състав на страната, а ценният генетичен етнически потенциал изнесен навън, на запад. България трябваше да стане първата свободна американска земя в Европа. Сега вече имат такава -изпревариха нещата в Косово, там е най-голямата американска база в Европа с население предано на Америка. Тя го освободи от сърбите и им подари земята по американски. Ако трябва да броим националните си катастрофи, това е третата ни поред и летоброенето й започва от 1989 стъпка по стъпка до пълния ни разгром като народ, нация и държава. Лошото е, че идва нещо още по-лошо. За да не се спирам повече върху американския план Ран и Ът, ще кажа, че не се иска много акъл, за да измислиш такава проста технология на разрушението. Инвестираш в свои хора и свои медии, което си е чиста работа на службите на САЩ, а те това умеят да го правят. Останалата работа се свършва от местните, които вече са твои хора. Чиста инвестиция, не им струваме повече от няколко милиарда долара, заедно с базите и новото посолство, което си направиха, но сме вече под тотален американски контрол. Като държава и все още шаващ народ. Смятаме се за народ, от Пентагона ни виждат като факла. Сигурно ни мислят за индианци.

СЦЕНАРИЯТ БЪЛГАРИЯ В ПЛАНЪТ Б. България е най-доброто място за стартиране на плана Б, не само заради жалкото си състояние като политическо и военно присъствие на Балканите, най-слабото място в отбраната на НАТО, а значи и най-удобната жертва на руската агресия на Балканите. Цяла Европа ще скочи да пази българите от Русия. В хибридната война най-важното е да си спечелил световното обществено мнение, да си му дал храна, която да ти развърже ръцете.

БЪЛГАРИЯ е не само най-доброто място, но и единственото място, от което може да стартира планът от чисто военна гледна точка, всички останали страни от новата фронтова линия на НАТО с Русия имат сухопътна граница с Русия или къс път по суша до Русия. Това, първо, ги плаши от прекомерни военни заплахи срещу Русия и в отговор да получат класическа военна локална интервенция с руски танкове и самолети, от които толкова се плашат. Второ, Пентагонът търси нещо друго, безалтернативно като отговор от Русия, широка гранична бразда търси Пентагонът каквато е морето, нашето Черно море.

НЕКА ДА ПОМЕЧТАЕМ ЗАЕДНО с командващия ВВС на България генерал, който иска по-бързо да се платят вече нашите Ф16. Той ще научи от Си Ен Ен, че два наши Ф16 са свалени край бреговете на Крим, нашите летци се търсят, както и черните кутии на въпросните лястовици. Ние вече плакахме за нашите ренджери в Ирак, ще поплачем и за тези наши момчета, пратени за пушечно месо в една голяма провокация от новото командване на НАТО в България, за което всички се питат какво ще командват в този щаб. Да не би да са дошли просто за почивка по нашите бели планини през зимата, или синьо море през лятото. Време им е да отдъхнат след Авганистан и Ирак. Нас няма да ни питат. За нищо. Те знаят. Те могат.

РАЗГРЪЩАНЕТО ЩЕ Е СВЕТКАВИЧНО НА ВСЯКАКВИ СИЛИ И СРЕДСТВА НА САЩ в защита на суверенитета на България, на първо място на полигона в Шабла, стратегическо място от времето на Варшавския договор с разгъната военна инфраструктура, откъдето по ирония на съдбата, Русия през морето се вижда като длан. Тук ще натискат американците докато балонът се спука. Русия ще бъде принудена да приеме, както обичат да казват американците, предизвикателството и да ликвидират опасността по единствения възможен начин - с ядрено нападение. Възможно е Европа да има късмет и да ни оплаква дълго и истерично. Но аз се опасявам, че следващия, ако не и моментален удар, ще бъде върху Германия, там базите на САЩ са повече от американските нобелови лауреати. Опасявам се, че ще светим заедно с германския народ като бивши съюзници от Втората световна война.

ТРАГИЧНАТА ИСТИНА ЗА АМЕРИКА е, че не са вече първата икономика в света, нито първата ядрена и военна сила в Европа, нямат сили за такова първенство, а искат да останат на пиадестала като първи. Не искат да слязат. Странно е, че искат да са първи в Европа. Европа е ябълката на раздора още от Втората световна война. Не се разбраха или погрешно се разбраха и като лидери на Европа, а си останаха янки и гринго, както им казват на родния континент т.е. не са европейци, тук могат да бъдат окупатори и нищо друго във военно-политическо отношение. Смятат, че Русия е като тях и иска да им вземе плячката от Втората световна война. Е, Русия няма да яде европейски ябълки и ще преговарят с Русия за мир на фона на радиоактивна Европа. Европа натикана в пеща като от Баба Яга, защото друг шанс САЩ да оцелеят в една ядрена война нямат. Европа е техният щит и ще го подложат на руските ракети- да им понамалеят на руснаците ракетите, да се укроти руският гняв и да се намери път към мира за наша сметка. Сметка по американски.Нашата сметка на българи е да скочим-всинца и всички да се освободим, преди да е станало най-лошото. Същото важи и за европейските народи. Войната, която ни гласят, няма да е за освобождение, а за унищожение. Никакви съветски войски и паметници няма да има, нито цветя за Дядо Иван и донските му казаци. Ще трябва да се освободим сами. Това си е шанс. Шанс за живота. Не сме оковани траки в подземията на Рим, нали?

Автор:Генадий Велчев

Източник: http://www.gvelchev.net/

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.