• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Русия изрази недоволство от "разюздана антируска“ пропаганда в САЩ

Русия изрази недоволство от "разюздана антируска“ пропаганда в САЩ

/КРОСС/ Русия изрази недоволство и възмущение от "разюзданата антируска кампания" в американските медии, предадоха осведомителните агенции, цитирани от dariknews.

"Общонационалните американски медии и водещите политоложки центрове като по команда изливат русофобски пасквили, старателно представят Русия в образа на врага, внушавайки на ограничените хора ненавист към всичко руско", се казва в изявление на руското външно министерство.

Ведомството критикува "рицарите" от времето на Студената война о. р. генерал Робърт Скейлс и бившият главнокомандващ на силите на НАТО в Европа Уесли Кларк. Първият бил призовал вчера "да се убиват руснаци", а наскоро вторият говорел на заседание на Атлантическия съвет за "руската заплаха", настоявал САЩ да доставят оръжие на Киев и хвалел "бандеровците", тоест привържениците на украинския националист Степан Бандера.

Външното министерство на Русия атакува и заместник-държавния секретар на САЩ Антъни Блинкън заради думите му че отстояването на правото на жителите на Донбас да говорят руски е "лингвистичен национализъм на Русия".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Мястото на Русия е в калта, в блатото ! С това алкохолизирано население и бандитско управление вече е нежелана от никоя държава! Върос на късо време е разпада й!

03.04.2015 22:56:16

до Анонимен 1

кончита, нещо бъркаш - ако искаш партниране отивай в гей-бара

03.04.2015 21:18:32

Анонимен

а как добре започваше приказката за свободата на словото ... а сега САЩ имат най-голямата цензура в света !

03.04.2015 21:17:13

Анонимен

КАКВО ПОВИКАЛО - ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО ? Несъм чувала досега хубава дума за САЩ, изказана или написана някъде в Русия ! Русия денонощно бълваше огън и жупел по Запада, а лъжите и клеветите нямаха измерение за сравнение, така че, какво са сяли - това ще жънат, но вече никой не ги иска за партниране !

03.04.2015 18:50:37

Анонимен

КАКВО ПОВИКАЛО - ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО ? Несъм чувала до га хубава дума за САЩ, изказана или написана някъде в Русия ! Русия денонощно бълваше огън и жупел по Запада, а лъжите и клеветите нямаха измерение за сравнение, така че, какво са сяли - това ще жънат, но вече никой не ги иска за партниране !

03.04.2015 18:49:40

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.