• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Остра реч на британския премиер Тереза Мей срещу Русия

Остра реч на британския премиер Тереза Мей срещу Русия

/КРОСС/ В британския парламент започва обсъждането на депозираните изменения в проектозакона за излизане на страната от ЕС. Междувременно британският министър-председател Тереза Мей обяви, че Великобритания ще спази ангажимента си да защитава Европа след Брекзит, предава БНТ. Мей отправи остри критики и към Русия.

Защита на Европа и след Брекзит обеща министър-председателят на Великобритания Тереза Мей, както и помощ на страни, които са жертва на агресия.

В реч в Лондон Мей обвини Русия във военна агресия и намеса в избори. По-конкретно, по думите на министър-председателя.

"Това включва намеса в избори и хакерски атаки срещу датското министерство на отбраната и германския парламент. Русия се стреми към оръжейна информация. Руски държавни медии разпространяват фалшиви истории и изображения, обработени с фотошоп, с цел да дискредитират западните институции. Моето послание към Русия е - ние знаем какво правите. И няма да успеете", каза Тереза Мей.

Тя заяви още, че британското правителство работи за реформиране на НАТО, така че алиансът да е в по-добра позиция да противодейства на руската враждебност, и засилва военната и икономическата подкрепа за Украйна.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Запада съвсем изтрещя! На крив к.р вълната му пречи, че на запада напоследък откъдето и да погледнеш все Русия им виновни! Ама скоро ще се наложи този "невинен" запад да дава обяснения по много въпроси!

14.11.2017 12:03:00

Анонимен

Нормално е когато си се осрал в собствената си страна, да обвиниш Путин, македонците за окупацията на Марс...жегата по екватора....поредната луда лелка!

14.11.2017 08:57:10

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.