• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Украйна се подготвя за война с Русия

Украйна се подготвя за война с Русия

/КРОСС/ Киевските власти са в готовност да обявят война на Русия. Това заяви в пряк ефир на телевизионния канал „Россия" един от лидерите на опозицията на Киев Владимир Рогов, намиращ се временно на територията на Русия, спасявайки се от преследване в родината си.

Той съобщи, че според абсолютно достоверни данни, с които разполага, сегашното правителство в Киев вече е подготвило официални документи за обявяване на война срещу Русия. Тези документи, по думите му, се пазят в тайна и очакват своя час. Кога именно Киев ще обяви война на Москва, засега обаче не е ясно.

Според Рогов, в една от военните бази до Харков е забелязано огромно количество на танкове, БТР и друга военна техника, обозначена с отличителни знаци в цветове на руския флаг като свидетелство, че уж, тази техника принадлежи на руските въоръжени сили. Рогов заяви, позовавайки се на свои източници, че в момента тези отличителни знаци са замаскирани с изтриваема бяла боя с цел да се прикрие подготвящата се провокация срещу Руската Федерация.

Руски аналитици отбелязват, че активизацията на военните действия от страна на украинската армия в източната част на Украйна през последните дни, пряко е свързана с визитата в Киев на командващия на сухопътните войски на НАТО в Европа Бен Ходжис. Наблюдатели подчертават, че информацията на Рогов и последните събития в Донецк и Луганск свидетелстват за подготвящ се мащабен конфликт с Русия, към който САЩ подтикват Украйна. Аналитиците не изключват, че САЩ имат намерение да прибегнат към военна сила срещу Русия под предлог „за защита на Украйна" от „руската агресия".

В руските политически кръгове не веднъж се е изказвало мнение, че на фона на провалената външнополитическа дейност на САЩ, Вашингтон и неговите съюзници напълно могат да прибегнат към силов сценарий в интригите си срещу Русия, която при президента Путин се превърнала в единствената държава успяла открито, смело и аргументирано да се изправи срещу хегемонистичната политика на САЩ.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

няма ли бог

Нееее, Украйна Я подготвят за война. Както каза шефа на RBB INTERNACIONAL- америка ще воюва с Русия до последния европеец! Но забрави да довърши изречението- защото каквото и да стане в европа тя е далеч от америка и ние няма да пострадаме само ще спечелим както винаги

24.01.2015 11:43:19

Анонимен

Една голяма война автоматично ще занули астрономическия и невъзможен за изплащане американски дълг. С една война янките ще покажат на целия свят среден пръст и пито платено - все едно, че грабежът осъществен през доларовата печатница не се е състоял. При интерес от 17 трилиона долара, някакви си Украйна, Русия или ЕС са просто приемливи колатерални щети по пътя към голямата цел.

24.01.2015 10:50:52

Анонимен

Надали украинците са чак толкова дрогирани. Една ескадрила бомбардировачи ще сложи край на войната. Освен ако всъщност САЩ готви ЕС за война с Русия.

24.01.2015 09:53:04

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.