• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Александър Дугин: Вие сте братски народ. В Русия всички партии са българофили

Александър Дугин: Вие сте братски народ. В Русия всички партии са българофили

/КРОСС/ "Глупост е, че Русия е заплаха за България. Най-голяма заплаха е човекът, който го е казал. Ние приемаме вашата страна за приятел. Нямаме желание и възможности да ви се месим". Това заяви идеологът на Кремъл - Александър Дугин, предава Епицентър. Той е един от основните съветници на руския президент.

"При нас е много силна петата колона, която вижда, че Путин се захваща с последния си мандат. За нас вие не сте проблем, а Сирия. Вие сте братски народ. В Русия всички партии - либерали и патриоти, са българофили. За нас е трудно да си представим, че има русофоби.

Какво лошо има да запазите руските паметници? Ние в историята сме ви щадили много повече. Вървете на Запад, като ни ненавиждате! Ние вече не сме комунистическа държава. Чудя се, противоестествено е да има русофоби в България. Това са хора, които са с католическо и протестантско възпитание. Ние сме възпитаници на Византия", каза още Дугин.

Според него, който не харесва Русия, има заболяване и допълни, че нямало заплаха от Трета световна война заради опитите с ядрено оръжие от страна на Северна Корея.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Иван Андреев

Те народите ни в тези отношения живеят от хилядолетия само дето ръководителите им понякога се късат от корените си и отлитат в небитието.

03.10.2017 13:00:21

Анонимен

Има много неща, които ни свързват с Русия, но и някои които ни разделят. Това не означава, че трябва да сме русофоби или русофили, а българофили.

02.10.2017 12:16:05

Михаил Ром

"...а техните марионетки тук да затворим на каторга!" - Обикновен фашизъм!

02.10.2017 11:11:54

Легитимен

Абе ненормален, пардон, анонимен-тоз дето винаги плюе в коментариите по Русия, нали ти каза Александър: Който не харесва Русия, има заболяване. Върви си у американската лудница, нестащнико!

02.10.2017 02:07:09

Анонимен

Това с разпадането на Русия го слушаме открай време! А тя така и не се разпада...що така?!? Щото има Путин. Точка!

01.10.2017 21:55:57

Анонимен

А американските ТЕЦ-окрадци, антибългарски грантаджии и всякакви бюджетни авантаджии на електрическия стол, че е по-западно някак си.

01.10.2017 18:48:04

Анонимен

Русия скоро ще се разпадне под тежестта на проблемите, които й създадоха управлявалите я до сега! Тези Мега крадци не ни подминаваха и затова сме на дъното, но е време да прогоним тези руски измамници и изнудвачи, а техните марионетки тук да затворим на каторга!

01.10.2017 18:01:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.