• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Героите изглеждат още по-супер със Samsung QLED TV

Героите изглеждат още по-супер със Samsung QLED TV

/КРОСС/ Бъди на първия ред по време на всяко спортно или кино събитие през годината с най-модерните QLED телевизори от Samsung.

Лятото е в разгара си, а с него идва ред и на редица футболни и кино събития. Време е за летни купони, изпълнени с екшън, приключения и много забавни моменти. Това обаче няма как да стане ако не е налична най-добрата видео система. Топ специалистите от Samsung са се погрижили  за всичко необходимо – картина, звук и прекрасен дизайн обединени в QLED TV, за да влезете във вселената на супергероите или да играете  на терена, редом с най-добрите спортни звезди.

Потопи се в света на цветовете

Изживей екшъна с Quantum dot технологията, благодарение на която картината е удивително реалистична и има един милиард цветове и подробни детайли, за да не бъде изпуснато нищо. Супергероите работят при всякакви условия, точно както QLED телевизорите не се примиряват с качеството на образа при всякакви светлинни обстоятелства. По този начин вие и компанията ще може да надникнете във всеки един детайл отвъд сенките. Новите телевизори могат да пресъздадат до 100% от обема на цветовете от съдържанието, което възпроизвеждат, а резултатът е максимално реалистична и детайлна картина, създавайки усещането, че сте вътре в нея.

Усети емоцията чрез звуците

За да се изживее пълноценно цялата емоция, не е достатъчна само кристална картина. Новото решение от Samsung отговаря и на най-високите изисквания за едно изключително вълнуващо кино изживяване. Звукът е толкова наситен, за да може да усетите емоцията на стадиона или по време на най-напрегнатата битка.

Стани звезда с най-модерния дизайн в дома си

Елегантният и лесен за монтиране на стената дизайн позволява на устройството да се слее с интериора и да бъде прекрасно бижу, с което да разкрасите своя дом. Свързването на QLED TV става изключително лесно и интуитивно. Необходимата информация (като Wi-Fi мрежа и парола, географска локация, и т.н.) се прехвърля директно от Galaxy телефона на телевизора. А всичко, което е необходимо, за да се захрани устройството е един тънък и полупрозрачен кабел, който не нарушава цялостния интериор. Дължината му пък дава пълна свобода да разположите новия си телевизор където и да е в стаята, независимо от разстоянието до рутера или електрическия контакт.

Вече всеки може да бъде супергерой с новата си технологична придобивка от Samsung. Само с помощта на едно дистанционно и One Connect пред вас ще се разкрие света на забавлението, киното и спорта. Новата линия телевизори на технологичната компания за 2018 г. включва 9 модела QLED, Premium UHD, UHD и ултраголеми дисплеи в различни размери. Моделите за 2018 г. имат както плоски, така и извити дисплеи. Като един истински супергерой, телевизорът може да се адаптира и впише във всяка ситуация или да остане незабелязан при нужда. И когато не се използва за активно гледане, с новия режим на работа: Ambient mode, вместо един черен екран, на телевизора могат да се показват различни картини, като декор, информационен екран или да се наслаждавате на снимките си.

Новата линия телевизори на Samsung е вече достъпна в търговската мрежа. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.