• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

РИА "Новости" извадили от контекста думите на посланик Бойко Коцев

РИА "Новости" извадили от контекста думите на посланик Бойко Коцев

София /КРОСС/ Думите на посланик Бойко Коцев относно санкциите срещу Русия са били изтълкувани погрешно, като преди това некоректно са извадени от контекста на цялостното му изказване. Това се посочва в съобщение на посолството ни в Москва, ден след като РИА „Новости" публикува негово изказване, от което става ясно, че „трябва да бъдат положени всички усилия за отменяне на санкциите срещу Русия, подобни мерки не са нужни на никого".
„Целта на санкциите е намирането на мирно, трайно и демократично решение на кризата в югоизточна Украйна. Действително, санкциите не са желани от никого. Те са крайна, но единствено възможна в момента алтернатива на един много по-лош сценарий за развитие на събитията", се посочва в официалната информация.
От посолството припомнят, че вдигането на санкциите е свързано с пълното изпълнение на Минските споразумения.
„Това е пряко задължение на страните по тези споразумения и тук Русия има своите големи отговорности", пишат от мисията ни в Москва.
Според дипломатическото ведомство думите на посланик Бойко Коцев относно санкциите срещу Русия са били изтълкувани погрешно, като преди това некоректно са извадени от контекста на цялостното му изказване.
„За съжаление, това не е единичен случай на смислово изкривяване на дипломатически послания от руски медии. Убедени сме, че обективната журналистика е полезна на гражданското общество в Русия и би допринесла за намирането на правилните решения, включително в международен план", пише още в официалното съобщение.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Гафа е на подлогите от външно,иначе Коцев добре се е изказал

03.09.2015 19:32:58

Анонимен

Външно замазва гаф на посланика ни в Москва

03.09.2015 19:20:28

Анонимен

До Знаещ и помнещ За помнещ съм съгласен.

03.09.2015 18:49:01

Анонимен

До анонимен идиот №2 Тука всички обжсъждаме Бойко Коцев. Не само твоя кумир се казва Бойко. И не квалифицирай хората на нещастници защото много добре си показал кой какъв е.

03.09.2015 18:48:10

Анонимен

Много е лесно да се дават оценки от дивана.Направил достойно изказване,после го принудили да се извърти.А какво,да го уволнят ли искате?

03.09.2015 18:14:10

До анонимен №2

Как може някой идиот да пише, че Бойко Борисов бил добър човек? Тогава всички бандити и мутри като него са добри хора. Хвала на подобна територия, където нещастниците считат престъпниците за добри хора...

03.09.2015 15:52:10

Знаещ и помнещ

Бащата на Бойко Коцев - генерал лейтенант Васил Коцев, тогава началник на ПГУ-ДС умря, прибирайки се от къщата си в Скравена и шофирайки сам личния си автомобил, вследствие на инфаркт. Поради това той катастрофира колата в стълб, при което почина и съпругата му. Затова не пишете глупости, че някой го бил "починал". Това беше една човешка трагедия.

03.09.2015 15:50:08

Анонимен

Те баща му го 'починаха' (случайна катастрофа) тези които сега се опитват да скрият какво е казал Бойко. Бойко е добър човек. Сигурен сум че се опитва да защити интересите на българите (хората) не на шибаното правителство.

03.09.2015 15:41:45

Анонимен

Бойко, Бойко, страх лозе пази...Нямаш топки да се обявиш срещу каквото и да е. Жалко за татко ти, че е отгледал подобен плазмодий.

03.09.2015 15:22:00

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.