• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Огромен интерес към туристическо събитие в БГ-посолството в Москва

Огромен интерес към туристическо събитие в БГ-посолството в Москва

/КРОСС/ Огромен интерес предизвика представянето на туристическо селище Терма вилидж в българското посолство в Москва. На презентацията на селището, което е изградено в Добричка област, присъстваха над 200 от водещите руски туроператори, президенти на федерации и спортни клубове, бизнесмени, треньори, състезатели, популярни личности от сферата на спорта и културата.

Те се запознаха с новите възможности за туризъм и провеждането на спортни събития у нас.
По стар български обичай гостите бяха посрещнати с хляб и сол, а поводът за събирането беше 5-годишнината на ваканционното селище, което до момента е посрещнало над 100 хиляди посетители.

Посланик Атанас Кръстин поздрави създателите на селището за постигнатите успехи, които предоставят много нови възможности за развитието на българо-руските отношшения.
Футболно игрище и тенис център са сред новите атракции, които ще предоставя Терма вилидж, разположено в Кранево, съобщи пред огромната аудитория изпълнителния директор Максим Секов.

Гордост за ваканционното селище са и ледената пързалка, която чака вписване в Книгата на рекордите Гинес, красивия плаж със ситен пясък и чистото море.

Част от портфолиото на комплекса включва и плувен басейн с олимпийски размери, коферентна зала за събития и сватбени тържества. В близост до това прекрасно място за СПА , спорт, туризъм и почивка, се намира природния резерват Балтата. Навръх петата си годишнина комплексът беше удостоен и с наградата Медикъл СПА център на годината на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.