• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

„Дивото семейство от Аляска“ се завръща по Discovery Channel

„Дивото семейство от Аляска“ се завръща по Discovery Channel

/КРОСС/ Изселеното семейство Браун ще се изправи пред ред трудности в името на съществуването си от 16-и септември

Дълбоко в пустошта на Аляска живее новооткрито семейство, членовете на което са родени и отгледани в дивата природа. Били Браун, жена му Ейми и седемте им пораснали деца са напълно отдалечени от цивилизацията. Често минават между шест и девет месеца, без да видят външен човек. Новите епизоди от третия сезон на поредицата „Дивото семейство от Аляска" ще ви направят част от живота на едно от най-необикновените семейства в света, от 16-и септември, събота, в 21:00 ч. по Discovery Channel.

През годините на отшелничество семейство Браун са развили собствен акцент и диалект. Освен това те наричат себе си "глутницата". Всяка нощ всички спят в общо помещение в едностайна хижа. Изселеното семейство от Браунтаун не прилича на никое друго семейство в Америка, но им предстоят немалко перипетии, които ще подложат на изпитание тяхната воля.

Дали животът им ще стане по-лесен след инсталирането на вятърна турбина, или напротив ще внесе смут в досегашния им хармоничен живот? Ноа среща любовта в лицето на момиче от цивилизацията. Дали тя ще бъде първия външен човек, дошъл да живее в Браунтаун? На неговите плещи ще падне и отговорността за дома, когато майка му Ейми се подлага на изследвания заради здравословни проблеми.

Не пропускайте да си отговорите на всички тези въпроси в новите и вълнуваща епизоди на „Дивото семейство от Аляска" на Discovery Channel от 16-и септември, събота, от 21:00 ч.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.