• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Група ЕКС с нов ЕКСклузивен концерт на 14 септември в “Маймунарника”!

Група ЕКС с нов ЕКСклузивен концерт на 14 септември в “Маймунарника”!

/КРОСС/ Наближава новият ЕКСклузивен, култов концерт на младата група ЕКС съставена от оригиналните екс вокалисти - Ерол Ибрахимов (Уикеда), Светльо Витков (екс фронтмен на Хиподил) и Кольо Гилъна (екс фронтмен на Контрол). На 14 септември в клуб "Маймунарника" тримата тенор-баритони ще изпълнят заедно, с пълно гърло и на живо, едни от най-сериозните хитове на ЕКС бандите си, сред които: "Обичам", "Бий хлапето", "Let me да те лов ю", "Боби", "Леле Како", "Скакауец", "Най-щастливият ден", "Бате Гойко", "Мариана" и какво ли още не. Специфичното е, че всеки ще пее и в песните на другите, с което музикалната картината ще бъде по-пълна, цветна и особено ефектна.
"С този иновативен подход се надяваме да изпъкнат по-добре вокалните невъзможности на всеки от нас и хората да ни оценят по достойнство и артикулация", споделят тримата по време на репетиция. "Ще има и по-сериозна брас секция - специално подбрана сред финалистите от популярно телевизионно музикално шоу "Брас Мастърс", добавят още те в разгара на репетиционния период.
  Всички тези уникални и единствени по рода си изпълнения ще се случат под съпровода на небезизвестните музиканти от "Svetlio & The Legends", участвали и в култовите формации "Хиподил" и "Холера". Важно е да отбележим, че всички тези вокалисти и артисти, които ще видим на куп на 14 септември в "Маймунарника" са дали сериозен тласък и имат важна роля във формирането на ъндърграунд сцената в България.
  Група ЕКС се събра официално за първия си ЕКСклузивен, емоционален и весел концерт през декември  миналата година, когато феновете буквално препълниха столичен клуб, а емоциите и веселбата преляха и извън него. На 14 септември, този път на открито, бандата очаква всички свои симпатизанти и съмишленици за още по-голям купон в навечерието на новата учебна година. През есента ЕКС се готвят да зарадват и феновете си извън пределите на Бълграия с голямо европейско турне, включващо 8 дати в големите градове. Подробности за него и още актуални новини можете да следите във фейсбук страницата на ЕКС тук.
 
БИЛЕТИ за концерт на ЕКС на 14 септември в "Маймунарника" се продават с пълна сила в системата на Eventim.bg (ТУК) и в EpayGo (ТУК). Могат да се закупят още от щанд на EVENTIM на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, безиностанции OMV, Orange, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Билетна каса на "Арена Армеец", Технополис. Цената за билет е 13 лв. до 8-ми септември, след което ще бъде 15 лева, а в деня на концерта и на място (на вход) ще е 18 лв. Деца до 7 годишна възраст влизат безплатно с възрастен придружител и с попълнена декларация на входа.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.