• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

"Лудогорец" надви "Септември" и отново е на върха

"Лудогорец" надви "Септември" и отново е на върха

/КРОСС/ "Лудогорец" постигна пълен обрат през второто полувреме и победи с 4:1 "Септември", с което шампионите си върнаха първото място в генералното класиране на Първа лига. Разградчаните са с актив от 32 точки и водят с една пред "Левски", както и три пред третия ЦСКА.

"Септември" се държеше равностойно на "Лудогорец" през първото полувреме и дори стигна до гол в седмата минута, когато Крис Гади подаде в наказателното поле към Асен Чандъров и той изпрати топката във вратата на разградчаните със страхотен шут от воле. Софиянците дори пропуснаха да покачат на 2:0 след половин час игра, след като Александру Бенга не успя да уцели вратата от удобна позиция. "Лудогорец" създаде първото си положение в 43-та минута, когато Вандерсон пропусна да се разпише от около 11 метра с шут над напречната греда.

С втората си голова ситуация обаче шампионите изравниха. Якуб Швиерчок се появи в игра на почивката на мястото на своя сънародник Яцек Гуралски и само секунди след началото на втората част вкара за 1:1. В следващите минути "Лудогорец" натисна "Септември", но столичаните стояха организирано в защита и ограничаваха положенията за гол до далечни удари. Един от тях почти влезе във вратата на домакините след шут на Марселиньо в 70-та минута, но топката мина покрай страничната греда.

"Септември" се пропука в 74-та минута. Натанаел подаде към Клаудиу Кешерю в наказателното поле и той отклони топката в мрежата на Янко Георгиев за 2:1 в полза на шампионите.

След втория гол футболистите на "Септември" се разконцентрираха тотално и "Лудогорец" продължи да вкарва. Точен за 3:1 бе отново Клаудиу Кешерю в 78-та минута, а Вандерсон оформи крайния резултат в 89-та с идентичен гол на този, който вкара на "Левски" предния кръг.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.