• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

БСП-Габрово: Време е хора като Димитър Дъбов да си подадат оставките

БСП-Габрово: Време е хора като Димитър Дъбов да си подадат оставките

/КРОСС/На престоящия в неделя пленум на БСП ще бъде поискана оставката на заместник-председателя на партията Димитър Дъбов.

Това съобщи пред БНР Кристина Сидерова, председател на общинската организация на БСП в Габрово и член на Националния съвет.

Сидерова обясни мотивите с недоволството срещу "сивия кардинал" и бе категорична, че с него трябва да си отидат и други хора. 

"Срещу него отдавна има тлеещо недоволство, той е наричан "сив кардинал", посочи тя като допълни, че в интервюто на Дъбов за вестник "Преса" освен скандални изказвания като това, че БСП живее в паралелна реалност, има и "супер скандални неща от сорта на това, че БСП е загубила изборите, защото е проевропейска партия, което не смятам, че е близко до логиката, камо ли до истината".

Сидерова припомни, че организацията в Габрово е поискала Кирил Добрев за водач и е постигнала добър резултат на изборите. "Кирил Добрев е безкрайно откровен човек. Кандидатите от листата на БСП също са много откровени хора... Признавахме си грешките, но и показахме това, което направихме за тази 1 година - макар и малко, но реални неща, добри, направени в икономиката и в социалната политика", каза Сидерова.

"Мисля, че е време хора като Димитър Дъбов да си подадат оставката, да има промяна в членовете на Изпълнителното бюро, която обеща и на председателят Михаил Миков. Мисля, че има желание за промяна, нека му дадем още малко време", призова социалистката.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.