• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Симеонов се радва: Мутри протестират срещу държавата

Симеонов се радва: Мутри протестират срещу държавата

/КРОСС/ "Доживяхме! Мутри протестират срещу държавата", възкликна вицепремиерът Валери Симеонов пред "24 часа" по повод днешния протест в Слънчев бряг срещу акция "Тишина".

"Това е режисиран протест, който няма какво да ме притеснява. Още повече, че на "Бедрум" бяха 2000 души и пак ги удържахме, а сега една дискотека хора не можаха да изкарат.

Истината е, че протестът не е срещу Валери Симеонов, а срещу закона. Но хората на Радо Слънцето и Маджо трябва да са наясно, че не са над закона.

Аз не мога да влизам в диалог с протестиращи, които не искат да го спазват. Никой не казва, че персоналът ще остане без работа. Нека идват клиенти, да пият, но след 24 ч. да е тихо", коментира Симеонов.

Пред "Дарик" вицепремиерът беше още по-категоричен и се закани да спретне нови проверки на протестиращите в събота и неделя.

"Между другото, ако се опитват да продължат с протестите, просто си мисля, че в петък и събота съм свободен вечерта. Мога да си намеря някакво занимание. Нека протестират, пък да видят дали ще работят вечерта", заплаши Симеонов, като бе категоричен, че всъщност подкрепата за акциите му е много по-голяма от тази за протестиращите.

„Това са режисирани протести. Парадоксално звучи: мутрите протестират срещу държавата. България се превръща в доста уникална държава.

Я, вземете да се поинтересувате, каква е подкрепата за спирането на музиката. Стотици пъти по-мащабна е", подчерта Валери Симеонов.

Той заяви, че няма нищо против служителите от заведенията.

„Те не са виновни, защото трябва да имат работа и да си получават заплатата. Но законът забранява каквото и да е озвучаване след 23 часа".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.