• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

„Луда надпревара“ ще разтърси черноморието със зашеметяващо шоу в Слънчев бряг

„Луда надпревара“ ще разтърси черноморието със зашеметяващо шоу в Слънчев бряг

/КРОСС/ Най-зрелищното шоу със собственоръчно направени автомобили „Луда надпревара“ ще разтърси и морето със зрелищното си шоу на 25-26 август в Слънчев бряг!

Всички почиващи по българското черноморие, както и хиляди фенове на Луда Надпревара от страната и чужбина ще се стекат в Слънчев бряг за да се насладят на уникалното по рода си шоу.

Няколко рунда Bottle 1 vs 1, по двама автгладиатори ще излезнат един срещу друг на терена на гладиаторските битки и ще се борят до последната си здрава ламарина. Черешката на тортата ще бъде голямото меле, последният рунд. Там всички класирали се от Bottle 1 vs 1 ще мерят сили за титлата „Последният оцелял“.

През ноща екипите от механици на всеки един отпаднал участник от първия ден ще бачкат здраво за да „възкресят“ и да върнат на терена своят отбор. Плеймейтките колкото и да изглеждат нежни и красиви, толкова се оказва и че са щури. Организаторките подсказват, че освен традиционните за автомобилните надпревари мъже на терена на гладиаторските игри ще излезнат да се борят и жени и то доста красиви. Да видим дали красотата ще промени Света и най-вече дали титлата на Луда Надпревара ще бъде грабната от нежния пол.

                          

И нека не се забравя, че най- важното нещо е каузата на самото шоу „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“, в контролирана среда всички любители на адреналина могат да покажат шофьорски умения, предвидливост, точна преценка, бързи и адекватни животоспасяващи реакции в една контролирана и обезопасена среда.

Само тук, в атрактивното шоу зрителите ще видят удар с 20 км. в час и ще се замислят как би изглеждал в реална ситуация при удар със 120 км. в час.

За най – малките си фенове, организаторите са подготвили коли на любимите анимационни герой.

Датата е 25-26 август, 20:00 часа,  кръговото на Слънчев бряг и Несебър.

„Елате и се насладете на уникална шоу програма – удоволствието от вас, ламарините от нас.

Очакваме ви!

                            

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.