• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Разследват скандал с голи снимки на общински сайт

Разследват скандал с голи снимки на общински сайт

Велико Търново /КРОСС/ Сигнал до полицията и прокуратурата в Търново във връзка със злонамерена хакерска атака на общинския сайт, е внесъл председателят на местния общински съвет Николай Ашиков.
На официалната страница на община Велико Търново в сряда по обяд се появили фалшиви голи снимки на жена, чието лице е заличено, а в текста към тях се твърди, че е секретарката на местния парламент. Дамата позирала само по булчински воал и бели чорапи. Системните администратори на кметството побързали да изтрият фотосите, но те вече са копирани и се въртят в интернет.
По сайтовете се появи информация, че фотосите са изтекли в мрежата като отмъщение на сватбен фотограф, който поискал по-голяма сума за заснемане на тържеството, но булката отказала да плати.
Визираната в компромата общинарка твърди, че не е тя на въпросните снимки, съобщи "24 часа".
"Не мога да си представя колко далеч от нормалността трябва да бъде човек, за да измисли подобна глупост. Не искам и да гадая какво биха могли да целят авторите на тази лъжа и искрено се надявам да е просто безобидна, макар и груба шега", казва в разпространена позиция до медиите Диляна Теодосиева.
Атрактивната дама от 3 години работи в общинския съвет и на 1 юни наистина правила сватба в Арбанаси, но се кълне, че пред никого не е позирала гола. "Ще търся правата си и ще настоявам всеки, споменал името ми, или по друг начин свързал мен с тази грозна скалъпена история, да си понесе отговорността", категорична е Диляна.
"Настояваме да се установи кой е качил фалшивите снимки, защото целта е да се злепостави институцията", каза председателят на общинския съвет Николай Ашиков.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.