• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Panasonic стартира програмата „Изпробвай и купи” за първи път в България

Panasonic стартира програмата „Изпробвай и купи” за първи път в България

/КРОСС/ В сътрудничество с магазините за фотографска техника ФотоПавилион, за първи път в България компанията Panasonic вече предлага възможност за наемане и тестване на свои обективи и фотоапарати. Това е чудесен начин, чрез който любителите на фотографията могат да изберат най-доброто оборудване за нуждите си като го изпробват в разнообразни условия.
За да се наеме фотографска техника на Panasonic е необходимо единствено да се посети магазин, оторизиран от компанията* или да се посети уебсайта на ФотоПавилион.
*Към момента в програмата участва магазина на ФотоПавилион в София.
Наличните модели на обективи от Panasonic за наемане и тестване са:

H-HS12035

H-HS35100

H-FS100300

H-HS043

H-X025

H-HS12035 - многофункционалност и изключително качество

Този бърз вариообектив се характеризира с голяма светлосила F2.8 в целия диапазон. Фокусното разстояние 12-35 мм. покрива диапазона от широкоъгълни снимки през стандартен зрителен ъгъл до средния телефото обхват. Благодарение на големия си диаметър, този обектив е идеален не само за заснемане на красиви пейзажи, а и за висококачествени интериорни снимки. Неговата функционалност обогатява възприятията и ефектите на разфокусиране, като позволява да се направят снимки и видеозаписи, които отговарят на специфичните желания и очаквания на потребителите. Конструкцията, която е устойчива на прах и пръскане, прави обектива идеален за работа на навън, а когато е поставен на фотоапарат LUMIX, също устойчив на прах и пръскане, може да бъде използван при почти всякакви метеорологични условия, като позволява да освободите пълния си творчески потенциал.

H-HS35100 - идеален при всеки ъгъл
Ултра-дългият диапазон 35-100 мм. при висока скорост на затвора и F2.8 позволява да се постигне красиво омекотяване на образа при портретни и макро снимки. Високата скорост на затвора също така дава възможност да се държат в кадър бързо движещите се обекти, например при спортни събития. Същевременно, устойчивата на прах и пръскане конструкция прави обектива идеален за използване навън. И така, можете да вземете фотоапарат LUMIX, устойчив на прах и пръскане, и да дадете пълна свобода на вашата креативност при почти всякакви метеорологични условия.

H-FS100300 - телефото с огромни възможности
Този телеобектив с ултра-приближаване до 300 мм. е перфектен за заснемане от разстояние на динамични спортни събития и диви животни, до които е трудно да се доближите. За разлика от обикновените обективи, обективите Lumix G са малки, леки и се побират в дланта на ръката. С него е възможно да се правят професионални спортни снимки и дори да се заснемат отделни капки вода, падащи във въздуха.

H-HS043 - повече творчески възможности
Този бърз F1.7 обектив създава красив ефект на дълбочина на рязкост, като позволява да се правят впечатляващи и креативни снимки. Със средното си телефото фокусно разстояние от 42.5 мм., този компактен обектив е идеален за портрети с богати и дълбоки образи. Неговите оптични характеристики и многофункционалност позволяват да се правят реалистични макро снимки, например на храна или натюрморт.

H-X025 - Перфектен „боке" ефект
Насладете се на снимки с отлично качество и минимални изкривявания - този бърз F1.4 обектив LEICA DG SUMMILUX създава великолепни образи, дори при снимане през нощта или на закрито. Характерно за този обектив LEICA е уникалното меко замъгляване, очароващо много фотографи по целия свят и превръщащо обикновените сцени в изключително красиви снимки, пълни с емоции. Обективът е идеален за всякакви ситуации, както в ежедневието, така и при пътуване.

Наличният модел на фотоапарат от Panasonic за наемане и тестване е:
DMC-GH4 ТЯЛО - DSLM фотоапарат от най-висок клас
Panasonic GH4 е DSLM фотоапарат с Live MOS цифрова матрица и резолюция 16 мегапиксела. Фотоапаратът е оборудван с тяло от магнезиева сплав и позволява запис на видео с 4K качество. Новият процесор за обработка на изображенията Venus Engine е 4-ядрен и поддържа високоскоростен обмен на данни.
Моделът GH4 е предназначен за напредналите почитатели на фотографията, но също така отговаря и на изискванията за професионално оборудване, особено при използване с интерфейсния модул Lumix DMW-YAGH. Факт, който заслужава да бъде отбелязан е, че фотоапаратът предлага и възможност за непрекъснато снимане със скорост 12 кадъра в секунда, при което могат да бъдат направени 40 снимки в RAW формат или над 100 снимки в JPEG формат. OLED Live-View визьорът (LVF) с резолюция 2359K пиксела и задният монитор с резолюция 1036K пиксела осигуряват отлично пресъздаване на цветовете.

За да посетите уебсайта на ФотоПавилион, моля последвайте линка по-долу:
https://www.photopavilion.bg/продукти/под-наем/филтър/Panasonic-373
(*Уебсайтът не поддържа Internet Explorer)

Panasonic Corporation е световен лидер в разработването и предлагането на разнообразни електронни технологии и решения за потребителска електроника, жилищни, автомобилни и индустриални приложения, и промишлени устройства. От основаването си през 1918 г., компанията се разраства в глобален мащаб и сега управлява 474 дъщерни дружества и 94 асоциирани предприятия в цял свят, отчитайки консолидирани нетни приходи от продажби в размер на 56.794 милиарда Евро (7.553 трилиона йени) за финансовата година, приключила на 31 март 2016 г. С решимост за нови постижения чрез иновации във всички направления, компанията използва технологиите си, за да създаде по-добър живот и по-добър свят за своите клиенти. За да научите повече за Panasonic, посетете: http://www.panasonic.com/global

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.