• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

София Лорен разказва за връзката си с Кари Грант

София Лорен разказва за връзката си с Кари Грант

/КРОСС/Месец след като националната киноикона на Италия София Лорен навършва 80 години, световните средства публикуват част от мемоарите на актрисата "Вчера, днес и утре - моят живот", които предстоят да излязат на книжния пазар само след няколко седмици.

Лорен представи книгата си по повод юбилея си. В нея тя разказва как от бедно момиче се е превърнала в богата звезда и вади стари снимки, писма, бележки от звезди.

В първия том на автобиографията си актрисата разкрива интимни факти от любовния си роман с американския си колега Кари Грант, разгорял се на снимачната площадка през 1957 г.

80-годишната Лорен разказва, че Грант, който бил 30 години по-възрастен от нея и женен за трети път, я помолил да се омъжи за него, докато двамата се снимали в приключенския филм "Гордост и страст". Всеки ден преди снимки американският мачо ѝ изпращал букет с писъмце, в което пишел, че тя винаги ще бъде в неговите молитви.

В това време София Вилани Чиколоне се готвела да се омъжи за продуцента на филма Карло Понти и ѝ се наложило да направи тежък избор, който щял да определи нейното лично бъдеще и кариерата ѝ. В края на краищата красавицата избрала сънародника си Понти, който станал неин съпруг и ментор, наложил ѝ звучния псевдоним София Лорен и я заставил сериозно да се заеме със сценични изкуства и самообразование.

Покрай историята с любвеобилния Кари Грант в биографията, София Лорен разказва и за тежкия си пубертет, за трудностите, притиснали младата и никому неизвестна Софи по прякор "Четката за зъби", за просенето на храна от американските войници и за своя нелек път към славата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.