• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития в страната за утре, 24 април

Предстоящи събития в страната за утре, 24 април

/КРОСС/ София.
СГС ще заседава по делото срещу Салахедин Бин Аладин от 10.30 часа.

София.
Споразумение за прозрачно и обективно отразяване на предизборната кампания за Европейски парламент ще бъде подписано от 11,00 ч., в зала 42 на Централната избирателна комисия.

София.
Среща на министър Цветлин Йовчев с посланици и дипломати по въпросите на сигурността в туризма ще се проведе в сградата на МВР. Брифингът ще започне в 15.00 часа.

София.
Международен семинар по социални политики за хора с увреждания „Европа 2020 - Интелигентен, устойчив и включващ растеж" ще започне от 10.00 часа в Столична община (ул. Московска 33, зала 5, ет. 5). Семинарът е на тема: „Европа 2020 - Нови социални политики и услуги, европейски добри практики и партньорства".

София.
Национална дискусия за бъдещата обща европейска селскостопанска политика ще се проведе от 11.00 часа в НДК. Във форума ще участва министърът на земеделието проф. Димитър Греков.

София.
Данните за междуфирмената задлъжнялост и развитието на малкия и среден бизнес в България ще бъдат представени на бизнес закуска от 10.30 часа в „Бизнес зала" на хотел Crystal Palace.

София.
От 11.00 ч. в зала „Средец" на хотел „Шератон" ще се проведе среща-дискусия с министъра на образованието и науката проф. Анелия Клисарова. Събитието е част от поредицата "Уроци по лидерство".

София.
Дискусия на тема: „Анонимни ли са дарителите в медиите?" организира Български дарителски форум. Дискусията ще се състои от 10.00 ч. в Бизнес сграда „Хил Тауър" - „Брейн Тръст", бул. „Дж. Баучер" 76 А, ет. 3.

София.
От 10.30 ч. в Информационния център на Представителството на ЕК в България (ул. „Раковски" 124) ще проведе информационна среща на тема „Добри практики и възможности през новия програмен период - Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност".

София.
Научен форум „Книгата - нашето по-смислено настояще"
по повод Международния ден на книгата и авторското право ще започне в 9.00 часа в зала 208 на УниБИТ.

София.
От 12.30 ч. в сградата на КНСБ, ет. 11 в конферентна зала ще се проведе пресконференция на тема „Издръжката на живота през март 2014 г.".

София.
Пресконференция на тема: „Възможни ли са алтернативи на 15 километровия тунел „Крупник - Кресна" на АМ „Струма"?". Събитието ще започне от 10.00 ч в пресклуба на БТА.

София.
Екипът на българско-холандския проект „Новото тракийско злато" (НТЗ) ще представи успешния пример на Източните Родопи за устойчиво развитие чрез екотуризъм, биоземеделие и дива природа на пресконференция от 11.00 часа в пресклуба на БТА.

София.
Програмата на Общонационален копривщенски събор ще бъде представена на пресконференция от 12.00 часа в пресклуба на БТА.

София.
С прожекцията на документалния филм „Шевченко. Експедиция" ще бъде открита седмицата на съвременното украинско кино. Прожекцията ще започне в 20.30 часа в Дома на киното.

София.
Автошествие във връзка с годишнината от геноцида над арменския народ ще се проведе от 17.30 часа. Шествието ще тръгне от бул. Тодор Александров 31 към паметника на геноцида над арменците в арменските гробища.

Варна.
От 10.00 часа ще се проведе съвместна инициатива на екип „Застъпници за пътна безопасност" и сдружение „Отворена младеж". Инициативата ще се проведе в Първа езикова гимназия, ул. „Подвис" №29.

Варна.
Във връзка със 110-та годишнина на Варненска търговска гимназия „Г. С. Раковски" ще се проведе пресконференция в сградата на гимназията.

Бургас.
Бургаският свободен университет и Дипломатическият институт към МВнР организират дискусия с участието на министъра на външните работи Кристиан Вигенин. Темата на дискусията е „България в Европейския съюз: осигуряване на устойчиво развитие". Дискусията ще започне в 11.00 ч., Бургаски свободен университет, зала „Изток". Министър Вигенин ще се срещне с обществеността в Бургас от 17.30 часа, в зала „Компас" на хотел България.

Бургас. Проблемите на спешната помощ в България ще бъдат обсъдени от 14.30 часа Аулата на МБАЛ Бургас. В събитието ще участва здравния министър Таня Андреева.

Пловдив. Жертвите на Арменския геноцид ще бъдат почетени с шествие по главната улица на Пловдив и митинг в двора на арменската църква в града . Шествието тръгва на в 18,30 от ДНА.

Плевен.
Председатилят на общинския съвет в Плевен Дарин Ангелов ще коментира обстановката в общината на пресконференция от 9.30 часа в пресклуба на БТА.

Русе. В Русе ще бъдат наградени участниците в национална образователна инициатива „Цветната олимпиада". Събитието ще се проведе от 17.00 часа в пленарната зала на Община Русе.

Хасково. Пресконференция на председателя на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев ще се проведе в пресклуба на БТА от 11.00 часа.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.