• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития в страната за утре, 21 април

Предстоящи събития в страната за утре, 21 април

/КРОСС/ ***

София.
Министър-председателят Бойко Борисов ще се срещне със заместник-помощник държавния секретар на САЩ за Европа и Евразия Хойт Ий.

***
София.
От 10 ч. в зала „Триадица" на Гранд Хотел София, министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще открие форум, на който ще се представи държавната помощ за земеделски стопани в Схема за качество за производство на семена и посадъчен материал за програмния период 2015-2020 година.

***
София.
В 12 ч. в Интер Експо Център министърът на икономиката Божидар Лукарски ще поздрави участниците в тазгодишните издания на „Светът на мебелите" и „Техномебел".

***
Белоградчик.
Министърът на туризма Николина Ангелкова ще открие туристическия сезон в Белоградчик. По-късно министърът ще проведе дискусия с представители на общината и бранша на тема „Перспективи за развитие на Северозападна България в контекста на туристическото райониране".

***
София.
От 9.30 ч. в Зала „Сердика", Шератон София Хотел Балкан продължава вторият форум за правосъдие и права на човека.

***
София.
От 9.30 ч. в Гранд хотел София ще се състои пресконференция на тема „Пътна безопасност".

***
София.
От 9.30 ч. в Софийския военен съд ще започне Ден на отворените врати.

***
София.
От 10 ч. в зала 1 на СУ се организира Комисията по досиетата в партньорство с Университетския комплекс по хуманитаристика „Алма матер" към СУ „Св. Климент Охридски" и проект „Студентски практики" на МОН организират Третия форум на изследователската платформа „Бъдеще чрез минало".

***
София.
От 10 ч. на ул. „Париж" № 1 ще бъде открит първият курс на „Академията за мениджмънт в културата" в София.

***
София.
От 11 ч. в сградата на Комисията за защита от дискриминация Главна дирекция „Изпълнение на наказанията" към Министерство на правосъдието съвместно с КЗД организират пресконференция.

***
София.
От 11 ч. в комплекса за социално-здравни услуги за деца и техните семейства „Св. Параскева", Фондация „За нашите деца" в партньорство със Столичната община организират освещаването на комплекса за социално-здравни услуги „Св. Параскева".

***
София.
От 11 ч. в Националния пресклуб на БТА, Синдикатът на самонаетите и неформалните работници организират среща на тема „Неформалните работници за неформалната икономика".

***
София.
От 14.30 до 16 ч. в Парадайз център ще се състои граждански диалог със заместник-председателя на Европейската комисия за единния цифров пазар Андрус Ансип.

***
София.
От 18 ч. в зала „Средец", Шератон София Хотел Балкан, Институт за ново икономическо мислене - България организира публична лекция на проф. д-р Александър Томов на тема: „Възможен и нужен ли е нов икономически модел за България?"

***
София.
От 18 ч. в Аулата на СУ „Св. Климент Охридски" ще се състои лекция на тема „Справедливо ли е неравенството?", с лектор президентът и изпълнителен директор на Института „Айн Ранд" в САЩ д-р Ярон Брук.

***
София.
От 19 ч. в „Нов театър" НДК ще бъде представена постановката „Мизантроп".

***
София.
От 19.30 ч. зала 1 на НДК ще отвори врати за първия гастрол на ансамбъла „Сопрано Турецки".

***
Благоевград.
От 15 ч. пред сградата на Престиж бизнес ще бъде открита паметна плоча по повод 150 години от рождението на българския революционер Пере Тошев.

***
Бургас.
От 10 ч. в Конферентната зала на хотел „Мариета Палас" , Съюз на собствениците - Слънчев бряг ще проведе редовното си годишно отчетно общо събрание

***
Варна.
От 10.30 ч. на бул. „Сливница" 34, ет. 2, Немска читалня в регионалната библиотека - пресконференция по повод Маратон на четенето 2015.

***
Велико Търново.
От 11 ч. в зала 302 ще се проведе пресконференция във връзка с предстоящия фолклорен фестивал „Болярско надиграване" и фестивала за деца „Нашите малки, големи танцьори".

***
Враца.
В 10 ч. в Младежкия дом ще се проведе викторина между общинските училища на тема „Да запазим децата на пътя".

***
Враца.
От 17 ч. в читалище „Развитие", кметът на Враца инж. Николай Иванов ще присъства на 45-години ОДЗ „Детска вселена".

***
Добрич.
От 14 ч. ще бъде открит Фестивал на меда. В Областната управа е организирана среща с производители.

***
Казанлък.
От 11 ч. в заседателната зала на Община Казанлък ще се проведе пресконференция за инфраструктурните проекти на общината (пътят Казанлък-Енина).

***
Пловдив.
От 11 ч. в Медицински университет - Пловдив ще бъде открит модерният Технологичен център за спешна медицина.

***
Плевен.
От 12 ч. в сградата на Община Плевен абитуриенти, подпомогнати от инициативата „Фестивал на красотата - Плевен 2015", организирана от Националното сдружение на сираците в България под патронажа на народния представител от Плевен Владислав Николов, ще връчат Грамота за златен добродетел на проф. д-р Димитър Стойков, кмет на Плевен.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Панов Г.И.

Вагенщайн - човек на миналото, но и с модерна визия и за настоящето и за бъдещето

20.04.2015 21:57:19

Панов Г.И.

Вагенщайн - човек на миналото, но и с модерна визия и за настоящето и за бъдещето

20.04.2015 21:57:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.