• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития в страната за утре, 31 юли

Предстоящи събития в страната за утре, 31 юли

/КРОСС/ София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

София.
От 09.30 часа ще се проведе заседание на Висшия съдебен съвет.

София.
От 09.00 часа в Гранд Хотел София, зала „София", ПП ГЕРБ ще представи управленската си програма в областта на вътрешната сигурност за периода 2014 - 2018 г.

София.
От 09.30 часа в City Hotel Sofia (ул. „Стара Планина" 6) ще се проведе кръгла маса на тема „Политики на Реформаторския блок за развитие на ИКТ-индустрията в България.
Представяне на акценти от секторната политика на Реформаторския блок".

София.
От 10.00 часа в зала 101 на Министерството на външните работи министърът на външните работи в оставка Кристиан Вигенин ще даде пресконференция за медиите, на която ще бъдат представени основни акценти от дейността на Министерството на външните работи в рамките на мандата му.

София.
От 10.00 часа в Национален пресклуб БТА ПП „Зелените", Сайта „Биволъ", ЕС „За Земята" и Българска соларна асоциация ще дадат пресконференция на тема: „Правителството в оставка заробва страната ни с нови дългосрочни ангажименти в енергетиката".

София.
От 11.00 часа в конферентна зала „Хемус" на хотел „Хемус" на адрес: София, бул. „Черни връх" № 31, ще се състои пресконференция на Столична община - район „Лозенец" по проект „Повишаване на професионалната компетентност и подобряване на координацията за по-ефективна администрация на район „Лозенец" на СО".

София.
От 11.00 часа в Конферентната зала в сградата на СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев" (бул. „Акад.Иван Евстатиев Гешов" №11, ет.4) Фондация „Нашите недоносени деца" ще даде обобщаваща пресконференция за кампанията „Най-големи герои са най-малките" в подкрепа на недоносените деца в България.

София.
От 11.00 часа в зала „Тържествена" в Централния военен клуб Комисията за защита на личните данни ще представят резултатите от извършените проверки на политически партии, коалиции и инициативни комитети, подали документи за регистрация за участие в изборите за депутати в Европейския парламент.

София.
От 12.30 часа в сградата на Министерството на отбраната министърът на отбраната Ангел Найденов ще даде заключителна пресконференция за изпълнението на управленската програма на политическото ръководство на Министерството на отбраната.

Варна.
В сградата на общината вицепрезидентът Маргарита Попова ще разговаря с кмета на Варна Иван Портних.

Златарево.
От 12.00 часа на ГКПП „Златарево" ще бъде открита паметна плоча в чест на генерал Кръстю Златарев.

Кърджали.
От 11.30 часа в клуба на НПСД - град Кърджали ще се проведе пресконференция на Реформаторския блок.

Кюстендил.
От 14.00 часа ще се проведе заседание на Общинския съвет в Кюстендил.

Стара Загора.
От 10.00 часа ОИЦ - Стара Загора ще проведе среща с ученици на тема „Играем и се забавляваме заедно в обединена Европа".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.