• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Mtel Sport 1 ще излъчи на живо дербито между ПСВ и Хееренвеен и най-интересните сблъсъци от NHL

Mtel Sport 1 ще излъчи на живо дербито между ПСВ и Хееренвеен и най-интересните сблъсъци от NHL

/КРОСС/ Феновете на футбола и хокея ще имат възможност да гледат своите любими отбори в предавания на живо по Mtel Sport 1 през уикенда. Два мача от холандската футболна лига Ередивизи могат да завържат интригата в борбата за челните места в класирането, а фаворитите на Изток в Нациналната хокейна лига на САЩ и Канада (NHL) ще търсят заздравяване на позициите в класирането.

Водещият двубой от футболната програма ще бъде и битка за третото място между „ПСВ Айндховен” и „Хееренвеен”. Мачът може да се гледа в директното предаване по Mtel Sport 1 в неделя 22 януари от 17:45 часа, като коментарното студио започва 15 минути по-рано.

Двубоят е важен в борбата за челните места в холандската Ередивизи. При победа на „ПСВ Айндховен”, отборът ще се откъсне на 8 точки от четвъртия „Хееренвеен”, като в същото време има шанс да се изравни по точки с втория в класирането „Аякс”. 

Последното зависи от резултата от другия ключов мач за деня - този на столичани, чието гостуване на  „Утрехт”, също може да се гледа на живо в ефира на Mtel Sport 1. Коментарното студио започва в 13:30, а четвърт час по-късно е и същинското начало на двубоя.

В събота от 20:45 часа Mtel Sport 1 ще излъчи и мача на лидера в класирането в холандското футболно първенство „Фейенорд“, който приема като домакин „Вилем II”.

През уикенда, феновете на хокея на лед ще могат да гледат на живо по Mtel Sport 1 три мача от Националната хокейна лига на САЩ и Канада (NHL). Първият е между „Уинипег Джетс” и „Сейнт Луис Блус”, който ще се излъчи от 23:00 часа в събота. Гостуването на втория в Източната конференция „Уошингтън Кепитълс”  на „Далас Старс” ще може да се наблюдава от 3:00 часа сутринта в неделя, а повторението на мача ще се излъчи от 19:50 часа същия ден.

В неделя от 22:00 часа Mtel Sport 1 ще излъчи и сблъсъка между третия на изток „Питсбърг Пингуинс” и „Бостън Бруинс”, който ще бъде придружен с коментарно студио, започващо 10 минути преди началото на мача. 

Програмата на спортните канали на Мтел ще излъчва изцяло на български език най-голямото разнообразие от спортни състезания и първенства в ТВ ефира у нас: 24 часа на ден, седем дни в седмицата, 18 000 часа годишно футбол, тенис, волейбол, баскетбол, бойни, моторни, екстремни спортове, лека атлетика, хокей, голф и много други. Осем хиляди часа в програмата на каналите ще са отредени за преки предавания, като преди и след най-интересните от тях ще има коментарни студия. Българската аудитория ще има възможността за първи път да види и първокласните ММА състезания от UFC и стартовете на Nascar Sprint Cup.

До 31 март клиентите на телевизия от Мтел и blizoo ще могат да гледат Mtel Sport 1, Mtel Sport 2 и EDGEsport безплатно. След тази дата те ще могат да включат каналите като добавка към редовния си месечен абонамент.

За всички абонати на Mtel NOW достъпът до каналите ще е безплатен и след 1 април.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.