• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

СДВР видя голям риск за столицата в предстоящия мач "Левски" - ЦСКА

СДВР видя голям риск за столицата в предстоящия мач "Левски" - ЦСКА

/КРОСС/ „Футболната среща между „Левски" и ЦСКА създава голям риск в столицата. За пореден път тя съвпада с няколко почивни дни". Това каза пред журналисти директорът на СДВР ст. комисар Младен Маринов, цитиран от „Фокус".

Мачът е на 29 април (събота) от 17:00 часа.

„Очакваме по-голям интерес в сравнение с предишната среща. Създадена е необходимата организация", коментира ст. комисар Маринов. По сумите му традиционно феновете се събират на определени места и от там правят групово придвижване към стадиона.

„Що се отнася до самата среща, в секторите „Б" и „Г" има т. нар. самоохрана от стюарди от самите фенклубове. Нашият ангажимент е при признаци на излизането на ситуацията извън контрол, да се намесваме", посочи директорът на СДВР.

По думите му полицията ще следи внимателно входовете на стадиона за недопускане на лица, които имат забрана за посещаване на спортни мероприятия.

„Фактът, че футболната среща се играе само на националния стадион „Васил Левски", а не на клубните стадиони на двата отбора, допринася за намаляване на броя на инцидентите", каза още той.

Според него не може да се изчисли точно какъв ресурс се употребява за охраната на мача, тъй като той е сериозен, но когато става въпрос за сигурността и обществения ред, това е последното, което трябва да се смята.

Зам.-директорът на СДВР ст. Комисар Антон Златанов уточни, че се очакват около 20 хиляди души да посетят двубоя.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.