• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Депутатите от „БСП за България” ще се срещнат с гражданите от Сливенска, Хасковска, Софийска област и София град

Депутатите от „БСП за България” ще се срещнат с гражданите от Сливенска, Хасковска, Софийска област и София град

/КРОСС/ Продължават срещите на народните представители от ПГ на „БСП за България” с граждани, на които те представят „Визия за България”. На 24 октомври /сряда/ те ще са на посещение в Сливенска, Хасковска и Софийска област, както и в София град.

Срещи в Сливенска област

От 18.00 ч,  в залата на хотел „Национал”, в гр.Сливен, зам.-председателите на ПГ на „БСП за България” Георги Свиленски и Антон Кутев, както и народните представители Иван Иванов, Таско Ерменков и Кольо Милев ще се срещнат с граждани.

В 18.30ч, в с. Младово, депутатите Николай Тишев и Николай Пенев ще се срещнат с хората в залата на кметството.

В 17.30ч, в гр. Нова Загора, народните представители Петър Витанов, Теодора Халачева и доц. Георги Йорданов ще проведат среща в залата на Общинския съвет на БСП

От 17.30ч, в гр. Твърдица, депутатите Илиян Тимчев, Веска Ненчева и Тодор Байчев ще се срещнат в читалището с хората от града.

Срещи в Хасковска област

В с. Минерални бани, област Хасково, от 18.00ч, депутатите Васил Антонов, Иван Генов и Николай Иванов ще се срещнат с хората в залата на читалището.

В с. Маджарово, от 17.00 ч, народните представители проф. Анелия Клисарова, Манол Генов и Цветан Топчиев ще проведат  среща  в залата на общината.

В гр. Свиленград, в 15.30 ч, депутатите Александър Симов и Милко Недялков ще се срещнат с културни дейци и самодейци в ресторант „Марица” . По късно, от 17.30 ч, Симов, Недялков и народният представител Никола Динков ще се срещнат с граждани в залата на общината.

В гр. Ивайловград, от 18.00ч, народните представители Дора Янкова, Димитър Данчев и Николай Бошкилов ще се срещнат с гражданите в местното читалище. 

В гр. Харманли, в 17.00ч, депутатите Николай Цонков, проф. Георги Михайлов, Станислав Владимиров и проф. Иво Христов ще се срещнат с граждани в залата на културния център в града.

В гр. Любимец, в 18.00ч, народните представители Филип Попов, Румен Георгиев и Любомир Бонев ще се срещнат  в местното читалище с граждани.

В 15.00ч, в Хасково,   народните представители проф. Румен Гечев, Елена Йончева, Васил Антонов, Иван Генов и Николай Иванов ще се срещнат с представители на бизнеса  в читалище "Заря", зала Камерна. По-късно, в 17.30ч, народните представители Валери Жаблянов, Елена Йончева и проф. Румен Гечев ще се срещнат с граждани в Залата на НТС-3 етаж.

В 18.00 ч, в гр. Димитровград, в местното читалище, народните представители проф. Светла Бъчварова, инж. Петър Кънев, Георги Търновалийски и Виолета Желева ще представят пред гражданите „Визия за България”.

В гр. Тополовград, в 17.00ч, зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Христо Проданов и народните представители Георги Андреев  и Богдан Боцев ще се срещнат в читалището с граждани 

В 17.30ч, в гр. Симеоновград, зам.-председателят на ПГ на „БСП за България”  Весела Лечева и депутатите Явор Божанков, Иван Ибришимов  и Георги Гьоков ще се срещнат с граждани в читалище "Развитие"    

Срещи в София и София област

В 18.00 , в с. Чавдар, Софийска област, народните представители Йордан Младенов, Иван Ченчев и Чавдар Велинов  ще се срещнат с обществеността в залата на читалището.

В 18.00 ч, в кино „Освобождение” в район Сердика, гр.София, народните представители Жельо Бойчев и Кристина Сидорова ще се срещнат с хората от района.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.