• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Станишев: „Южен поток" е от изключителна важност

Станишев: „Южен поток" е от изключителна важност

Димитровград /КРОСС/ С възгласи победа и БСП посрещнаха лидера на партията Сергей Станишев в Димитровград. С членове и симпатизанти той обсъди важността на предстоящите евроизбори. Станишев заяви, че ЕС дава, но в кошара не вкарва.
"Има различни виждания за този съюз. Например десните защитават едрия капитал, а за социалистите приоритет са работните места и справянето с безработицата, особено младежката", заяви Станишев.

Местните жители използваха и възможността да поставят инфраструктурни проблеми от региона, като състоянието на пътя Димитровград-Симеоновград, негодната за пиене вода в Меричлери, нуждата от пречиствателна станция и др. Лидерът на БСП припомни, че през юни ще има преглед на изпълнението на публично инвестиционната програма на правителството и при възможност ще има пренасочване на средства.
По-рано през деня Станишев се срещна с ръководството на „Неохим" - Димитровград, което заяви, че основният въпрос за тях е сигурността и цената на газа. В тази връзка Станишев посочи, че от изключителна важност е проектът „Южен поток", чиято реализация ще даде възможност за разговори и за цената на газа.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Hanko

Чест прави на Станишев, че поставя нещата на масата такива, каквито са. Има неща, които трябва да бъдат казани един път завинаги в тази държава и да се намерят решенията на доста проблеми. Това се опитват да направят както БСП така и правителство, колкото и да се опитват да му пречат разни измислени и назначени политици и генерали.

24.04.2014 22:30:04

Чавдар

Лидерът на БСП с това си изказване каза много верни неща.

24.04.2014 22:27:10

Sars

Станишев е най-добрия български политик.

24.04.2014 22:24:45

Krasimirov

БСП ще успеят на изборите, защото никой не иска ГЕРБ отново на гребена на вълната.

24.04.2014 22:22:04

Йотов

Станишев в момента е единственият български политик, който мисли като държавник.

24.04.2014 22:13:52

Анонимен

С Южен поток и Европа и Русия постигат по-сигурни газови доставки и елиминират напъните на САЩ за влияние върху процеса.

24.04.2014 19:55:22

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.