• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Световноизвестната кафе верига Starbucks® откри втория си обект в Пловдив със специални коледни изненади

Световноизвестната кафе верига Starbucks® откри втория си обект в Пловдив със специални коледни изненади

/КРОСС/ Световноизвестната кафе верига Starbucks®, представена в България от AmRest, откри своето второ заведение в Пловдив. Това е тринадесетият обект в страната на прочутия бранд, който тази година чества и своята десетгодишнина в България. Кафенето е разположено в новия мол PLOVDIV PLAZA на ул. „Георги Странски №3, ниво 2 и разполага с търговска площ от 240 кв. м и 124 седящи места. Обектът е отворен за посетители всеки ден от 08:00 до 22:00 ч.

                         

Новото кафене следва философията на Starbucks® да подкрепя креативността, създавайки уникална атмосфера, която предразполага към общуване и приятно прекарване на свободното време. Интериорният дизайн е разработен ексклузивно за Пловдив с акцент върху градската култура, традициите и историята на бранда. Новият Starbucks® е с фокус към съвременния градски човек и семействата с деца – за свободното време, споделено с любими хора, за почивка след дълго пазаруване, или работна среща.

„Щастлив съм, че с втория си обект в мол PLOVDIV PLAZA разширяваме присъствието на Starbucks® в най-красивия град на България. Надяваме се да допринесем за истински коледното настроение на пловдивчани, като представим за първи път в града напитки, приготвени от специалния празничен бленд на веригата. Така още повече наши почитатели ще могат да се насладят на кафе напитките ни, както и на уникалното Starbucks® изживяване. Тази година отбелязваме своя десети юбилей. Десетгодишният ни опит ни научи да бъдем новатори, да се развиваме динамично и да отговаряме на изискванията на нашите клиенти. Затова вярваме, че ще предоставим уникално преживяване на жителите и гостите на Пловдив.“, заяви Иван Георгиев – регионален мениджър на Starbucks® България.

                       

На откриването на второто кафене Starbucks® в Пловдив бяха представени и специалните коледни напитки и сладкиши – Gingerbread Latte, Toffee Nut Latte, горещ шоколад Salted caramel brownie, торта „Червено кадифе“ и още много ароматни изненади.

Коледният дух вече завладя Starbucks® и с нови опаковки и емблематичните червени чаши. Празничното настроение се предава и от баристите на Starbucks®, които по традиция слагат празнични червени престилки през месеците до Нова година. Лимитираната серия на легендарната червена чаша във вариант за многократна употреба влиза в продажба от първи декември и ще даде възможност на всички кафе любители не само да опитат любимите си вкусове и аромати, но и да направят нещо повече за отговорното опазване на околната среда.

Повече вкус в ежедневието и настроение за предстоящите празници носи специалният коледен бленд кафе за годината – специално отгледан и отлежавал пет години сорт Суматра с несравним, богат и дълготраен вкус.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.