• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Б.Т.Р. на лятно турне със съвместни концерти с с Джо Лин Търнър и Джон Лоутън

Б.Т.Р. на лятно турне със съвместни концерти с с Джо Лин Търнър и Джон Лоутън

/КРОСС/ Турнето на Б.Т.Р. стартира в ранните часове на 1 юли в Тутракан. По традиция, за 17-а поредна година ще посрещнем първия юлски изгрев с Б.Т.Р. и Джон Лоутън , точно в 05.00 ч. с емблематичната песен на Юрая Хип „Джулай Морнинг". Джон Лоутън и Б.Т.Р. ще изпълнят популярни песни на Юрая Хип и авторски на Б.Т.Р.
На 4 юли в Панагюрище и 27 юли в Тутракан, в рамките на фестивала „Огненият Дунав" са съвместните концерти на Б.Т.Р. с Джо Лин Търнър / вокал на „Рейнбоу" ,"Дий Пърпъл"/.
Другите дати от турнето през са : 5 юли Девин, 6 юли Тетевен, 2 август Бяла / Русе, 25 август Аксаково /Варна.
На 1 септември, на един от най - престижните фестивал у нас - „Аполония", с концерт - премиера Б.Т.Р. ще представи новия си албум "Невидими стени".
На концертите, с безкомпромисна класа във всички компоненти, Б.Т.Р. изпълняват повечето песни от последния си албум „Невидими стени", както и най-популярните си хитове.
Б.Т.Р. в състав - Атанас Пенев - вокали, Славчо Николов - китари, вокали, Иван Калфов - бас-китара, Илиян Диков - барабани издаде
12 - ия си студиен албум „Невидими стени" през март 2018 с концерт - премиера в зала 1 НДК и последващо Национално турне на най-големите сцени , с предварително разпродадени билети. Първият тираж на албума се изчерпва за по-малко от три месеца и в момента е с нов тираж.
През 2019 г. групата реализира Европейско турне с 13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания, което премина при пълни зали, срещи на групата с почитатели, концертите са отразени от чуждестранната преса.
Провокирани от интереса и симпатиите на феновете, Б.Т.Р. са решили да направят видеоклипове на всяка от песните в „Невидими стени". До сега са факт, в необичайните за българския ефир видеопродукции в стилистиката на киното към: „Моята сила" , „Тези дни", „Никога преди", които оглавиха и се задържаха за дълго време в музикалните класации.
Информация за концертите на официалната фейсбук страница на Б.Т.Р. https://www.facebook.com/btr.bg/

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.