• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Екстрасенси черпят енергия в храма на Златолист

Екстрасенси черпят енергия в храма на Златолист

/КРОСС/ Шепа хора живеят в санданското село Златолист. Но заради прочутия с лечебната си и чудодейна сила храм „Свети Георги" насам идват все повече нашенци и чужденци. През пролетта и лятото всеки уикенд в селището край църквата паркират десетки автомобили и автобуси. Все повече екстрасенси от страната и чужбина бият път до храма, в който е живяла в началото на миналия век пророчицата Преподобна Стойна. Целта им е да се заредят с енергия в светата обител.
Най-голям наплив има на храмовия празник Гергьовден. Специално за него пристигат десетки екстрасенси и ясновидци. В църквата е запазена килията, която обитавала монахинята. В средата на храма, под купола, пък има мраморна плоча с двуглав орел. „Тя има здравословно излъчване, като се стъпи върху нея и се вярва искрено, човек може да намери облекчение и лек за болката си", твърдят селяните. В нощта срещу големия християнски празник в храма ще пренощуват стотици хора от страната и чужбина. Вътре няма да има къде игла да падне. Всички знаят за енергийното излъчване в църквата на Преподобна Стойна, допълват местните хора. То е най-силно в навечерието на Гергьовден и затова тогава тук пристигат и много екстрасенси, пише "Стандарт".
Светата обител е построена през 1857 година, а в началото на миналия век в нея е живяла монахинята Преподобна Стойна. Местните хора я смятат за светица и за предшественичка на пророчицата Ванга. „През 1912 година турски ага дошъл с войска да изпепели храма, но Стойна му казала веднага да се прибира, че децата му са тежко болни. Турчинът се върнал у дома, уверил се, че не го излъгала и вместо с огън, дошъл отново с дар за монахинята. Свети Георги и Преподобна Стойна вършат чудеса", убедени са жители на Златолист.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.