• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Оливър Стоун прави филм за Владимир Путин

Оливър Стоун прави филм за Владимир Путин

/КРОСС/ Американският кинорежисьор Оливър Стоун работи над филм за Владимир Путин. Стоун разкри информацията в интервю за вестник Sydney Morning Herald.

През 2016 Стоун продуцира и взе активно участие в документалната лента "Украйна в пламъци", за който интервюира президентът на руската федерация и бившият президент на Украйна Викто Янукович.

"Господин Путин е един от най-важните световни лидери и тъй като САЩ го обявиха за враг - велик враг - смятам че е много вано хората да чуят това, което той има да каже", заяви Стоун пред вестника. Той добави, че това не е толкова документален филм, колкото беседа във фотмата "въпроси и отговори".

В интервюто се посочва, че във филма ще се покаже отношението на Путин към световните събития в онзи момент, когато за пръв път поема поста на държавен глава през 2000 година.

"Филмът ще покаже всички гледни точки, които ние, американците, не сме чували", отбелязва Стоун. По думите му негов екип се е срещал с президента на РФ четири пъти за последните две години. Стоун коментира, че отдават дължимото на Путин, като го представят на фона на коментарите от Запада за него, което може да обясни гледната точка на Руската федерация, "с надеждата за предотвратяване на недоразумения и опасни ситуации на ръба на войната".

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

сащисаните американци нямат нужда да чуват др.гледни точки -те си имат пропагандата на няколко казионни медии-разказвачи на вицове и живеят така както е било било по време на раб.дело през 70-те години у нас въпреки соц.мрежи въпреки интернета има места където хората в САЩ дори не знаят къде точно се намирати какви са .

02.05.2017 11:07:13

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.