• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Управляващите с комсомолски устрем преекспонират темата за председателството

Управляващите с комсомолски устрем преекспонират темата за председателството

/КРОСС/ „Животът на хората под никаква форма не зависи от факта, че страната ни председателства Европейския съюз". Това обяви в предаването „12+3" по „Хоризонт" ПР- експертът Арман Бабикян.

И допълни:

„Управляващите с комсомолски устрем преекспонират темата за председателството на ЕС, без да си дават сметка, че в края на краищата това е рутинна процедура. Подред страните се изреждат, за да председателстват и не е някаква брошка за похвала на ревера на страната ни, а просто работа, която трябва да свършим.

Това сериозно преекспониране, изреждането на министри, отглеждането на плочки, лъскането на перчеми .... общо взето ще изиграе лоша шега, защото само след пет-шест месеца ще видим, че нищо особено не се е случило и тогава ще дойде разочарованието. С това разочарование управляващите не знам как ще се справят", каза Бабикян и прогнозира риск от поява на евроскептицизъм в страната след председателството.

На въпрос какво казваме ние с деветте заявления за протести днес, той коментира:

„Надявам се, казваме, че животът продължава и всички не спират в унес, за да се взрат в луксозните коли, пътуващи от летището към центъра на София, защо, както видяхте - и в Русе, и във Видин хората слабо се интересуват от това.

Единствено напънатият блясък в очите на г-жа Караянчева в Народното събрание говореше днес за

„Националния отбор на България" и някак си напомняше за дриѝм-тийма на Делян Добрев от Хасково. Не знам какви са очакванията някой да определя дневния ред на Европа от София и под диригентската палка на българските политици, при положение че те трудно се справят дори със собствената си страна".

В защита на тезата си, че темата за Европредседателството се преекспонира, Бабикян каза:

„Забележете как беше обяснявано всичко през последните 10 дни: Протестите се случвали нарочно, за да злепоставят страната ни пред европейците; Убийствата се правели нарочно, за да ни злепоставят пред европейците; Публикациите в западната преса излизали нарочно, за да ни злепоставят пред европейците. Хайде да не изброявам нататък, че стигнахме до един билборд с "цена" 100 милиона, който вчера се превърна в тема - скандал, а днес протестиращите синдикати получиха 100 милиона с обяснението, че той не им ги давал под натиск, а защото много хубаво си били свършили работа в МВР. Вечното обяснение, че сега ще сме председател на Европейския съюз не е индулгенция нито за атака срещу кабинета, нито за защита на кабинета, Той е рутинно мероприятие, в което трябва да се представим на ниво. Животът продължава и проблемите продължават. Няма как рутинно мероприятие да ни накара да забравим бедността, убийствата, ужасяващата копрупция, медийната цензура...

Няма как всички да замълчим, да затворим очите си и да си кажем: „Хайде сега ще стоим чистички и приветливи, докато си тръгнат гостите, а после ще продължим боя".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Арменчето,а ти с комсомолски устрем омаловажаваш нещата,нали ?

12.01.2018 08:25:07

Анонимен

Като няма с какво да се похвалиш, се хилиш при пресичане на зелена светлина на кръстовището

12.01.2018 04:11:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.