• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Проксиад България започва дългосрочно партньорство с Техническия университет–София

Проксиад България започва дългосрочно партньорство с Техническия университет–София

/КРОСС/Проксиад България и Техническият университет-София ще си партнират през следващите 5 години в образованието и развитието на студентите от Френския факултет на учебното заведение. Целта на сътрудничеството е да се подпомага и развива качественото инженерно образование, предоставяно от факултета, съобразено с най-новите тенденции в информационните технологии и методологии на работа. Съвместните дейности включват изцяло ново оборудване на компютърна лаборатория, стипендии от Проксиад за студентите с отличен успех, както и гост лектори от мениджмънта на IT компанията, които ще водят специализирана дисциплина в рамките на учебния процес.

„През последните години много възпитаници на Френския факултет на Техническия университет-София станаха наши колеги в Проксиад и сме доволни от качеството на подготовката им преди да пристъпят прага на фирмата. Именно този факт ни помогна да вземем решението да задълбочим партньорството си с колегите от ТУ-София", сподели изпълнителният директор на IT компанията Александър Йовчев. „Вярваме, че това е правилният път да стимулираме младите хора, които са амбицирани да докажат себе си чрез своите знания и умения, както и да осигурим възможност обучението на студентите да бъде тясно обвързано с изискванията на IT бизнеса", добави той.

„Благодарни сме, че „Проксиад България" влага усилия при подготовката на младите инженери и се надяваме този пример за сътрудничество с високотехнологичния бизнес да бъде заразителен, както за други работодатели, така и за студентите", коментираха ректорът на Техническия университет проф. д-р Георги Михов и деканът на Факултета проф. Д.ик.н. Кирил Ангелов.

Освен с висши учебни заведения, компанията има изградени дългогодишни партньорства и с Френската Камара, Британско-Българската Бизнес Асоциация, както и с Българската Аутсорсинг Асоциация.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.