• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Huawei P30 Pro в цвят Amber Sunrise вече е в България

Huawei P30 Pro в цвят Amber Sunrise вече е в България

/КРОСС/ Huawei излиза на българския пазар и с дългоочаквания цвят Amber Sunrise на найновия си флагмански модел P30 Pro, който за последните два месеца промени представите за възможностите на мобилната фотография и видеография. Освен с безспорните иновации на камерите, разработени съвместно с Leica, серията P винаги е била и символ на модерен дизайн, а с последните си две поколения наложи градиентния подход в бранша. Най-новото му превъплъщение идва у нас с цвета Amber Sunrise, ексклузивно за версията с 256GB вътрешна памет.

Дизайнът на цялата серия P30 следва философията на срещата на субективните човешки сетива с необозримата красота на природните феномени. Огромното разнообразие на постоянно променящи се цветове и форми на света около нас се отразява в нашия вътрешен свят от сложни и по своему цветни емоции. Серията е в унисон с думите на архитекта Франк Лойд Райт “Изкуството е откриване и развитие на базовите природни принципи в красива форма, която човекът може да използва“.

Цветът Breathing Crystal отразява колорита на безкрайните кристални езера, цветовете Black и Aurora са вдъхновени от непрогледната нощ и красотата на Северното сияние, а най-новият цвят Amber Sunrise е вдъхновен от топлите и обгръщащи цветове на кехлибарено лятно небе по време на изгрев. От тази серия знакови градиенти, именно Amber Sunrise се оказва най-труден за пресъздаване. Улавянето на красотата на изгрева в корпуса на топ смартфон, отнема повече от шест месеца.

Резултатът вече е наличен в България, първо в магазините на Vivacom 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.