• 20 Яну 2022 |
 •  USD / BGN 1.7250
 •  GBP / BGN 2.3489
 •  CHF / BGN 1.8839
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 0°C

Заключителна конференция

Заключителна конференция

/КРОСС/ На 13.11.2013 г. (сряда) от 11 часа, в Ритуалната зала, в сградата на община Сунгурларе ще се проведе заключителна конференция във връзка с изпълнението на проект „Разработване и изпълнение на политики в община Сунгурларе, чрез анализ и ефективен диалог", осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет". Проектът е в рамките на приоритетна ос І „Добро управление", подприоритет 1.3. „Ефективна координация и партньорство при разработване и провеждане на политики", бюджетна линия BG051PO002/10/1.3-04. Бенефициент по проекта е общинска администрация Сунгурларе.
Основната задача на заключителната конференция е да представи резултатите от реализацията на проект "Разработване и изпълнение на политики в община Сунгурларе, чрез анализ и ефективен диалог", за да се постигне оптимално медийно отразяване и осведомяване на заинтересованите страни и широката общественост.
Общата цел на проекта е: Повишаване степента на диалогичност, чрез активиране на механизми и форми на взаимодействие със структурите на гражданското общество.
Целеви групи по проекта са: Общинска администрация Сунгурларе; Структурите на гражданското общество; Кмет на общината, както и общинският съвет като органи на местното самоуправление.
Постигнати резултати от реализацията на проекта:
Извършена междинна оценка на действащите стратегически документи;
Създаден орган за консултиране на политики на местно ниво (Консултативен съвет);
Разработени механизми и правила за мониторинг и контрол;
Повишен капаците на служителите в администрацията в областта на оценката на въздействието на активния диалог върху процеса на подготовка на стратегически документи.
Проектът се изпълнява в периода февруари 2012 г. - ноември 2013 г. и е с продължителност 22 месеца.
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2022 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.