• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Коледни подаръци от Театър "Българска армия"

Коледни подаръци от Театър "Българска армия"

/КРОСС/За четвърта поредна година Театър "Българска армия" дава възможност на своите зрители да се насладят на нашите новогодишни подаръци, които не се ограничават само до празничните дни, а могат да бъдат отворени и споделени през целия месец ЯНУАРИ! 

На 22, 23, 27, 28, 29 и 30 декември, както и на 4 и 5 януари - касата на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ" ще продава билети за всички представления от афиша на Театъра* на ЦЕНА от 7 лева!
Изберете за себе си, за своите приятели и своите близки - подаръци, които да бъдат отваряни ден след ден, през първия месец на новата 2015!
6 януари (вторник) и 22 януари (четвъртък) - за важните неща, за маловажното в живота и за това всъщност „КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН" ще ви разкаже Оскар Уайлд с помощта на нашите прекрасни актьори!
7 януари (сряда), 15 януари (четвъртък) и 28 януари (сряда) - можете да се разположите „В ПОЛИТЕ НА ВИТОША" и да станете свидетели на една историческа любовна история, вплетена в политически промени и проблеми, актуални и днес.
8 януари (четвъртък) - ще се насладите на „БАНДИТСКА ОПЕРА"! Спектакъл, който ще Ви забавлява с премеждията и нравите на измамниците, шмекерите, крадците, леките жени и съвремените бандити. Мюзикъл, в който цялата плеяда от звезди на ТБА ще пеят на живо пред очите Ви под акомпанимента на „Бандити бенд" - Дони, Коцето - Калки и Мишо Шишков. Не пропускайте този спектакъл!
9 януари (петък) и 25 януари (неделя) - комедията на Уилям Шекспир - „МНОГО ШУМ ЗА НИЩО" ще Ви предложи оплитането и разплитането на една много объркана любов, с хумор и щастлив финал.
10 януари (събота) и 30 януари (петък) - хитовата комедия „НОЖИЦА-ТРЕПАЧ" ще Ви очаква с нови следи и предизвикателства в криминалния сюжет.
11 януари (неделя) и 23 януари (петък) - в хитовия за няколко поколения зрители - „СЕКС, НАРКОТИЦИ И РОКЕНДРОЛ" Ивайло Христов, Дони и Коцето - Калки ще очакват Вас и Вашите приятели, за да отпразнувате заедно именните им дни с много добро настроение и много хубава музика.
12 януари (понеделник) и 24 януари (събота) - ще ви поканим на по бира със симпатичния „ШВЕЙК".
13 януари (вторник) и 31 януари (събота) - не пропускайте да се докоснете до българския дух, да усетите българската воля и да се срещнете с достойнството на българщината в спектакъла по епохалния роман на Димитър Талев - „ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК"!
14 януари (сряда) в „ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪДРЕНИЯ ЖЕНКАР" - Васил Михайлов, Леонид Йовчев, Гергана Данданова и Тигран Торосян ще Ви преведат през лабиринтите на най-старата история - за любовта, тази на Дон Жуан. Спектакълът се препоръчва на всички настоящи и бъдещи двойки!
На 14 януари (сряда) и 24 януари (събота) - можете да послушате малко „ОТКРАДНАТИ РАЗКАЗИ" на Камерна сцена „МИРАКЪЛ" от 19:30ч.
15 януари (четвъртък) и 28 януари (сряда) - от 19:30 на сцена „МИРАКЪЛ" Милен Миланов и Александър Дойнов ще ни накарат да се замислим за това, дали вече не сме станали „ЕМИГРАНТИ" в собствената си държава.
16 януари (петък) - изненадайте приятелите си със сластния и предизвикателен „ДЕКАМЕРОН" по Джовани Бокачо. Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ" Ви гарантира, че този спектакъл ще отвори апетитa Ви за още и още театър!
17 януари (събота) - ще узнаете как се дават и взимат „ПОСЛЕДНИ ПОРЪЧКИ" от 19:30 на сцена „Клуб - МаксиМ".
20 януари (вторник) - с българските нрави, родното чувство за хумор, националния гений и най-добрия приятел на човека - кучето „безпощадно" и неуморно ще Ви разсмива и забавлява комедията „ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА"!
21 януари (сряда) - „ЙЕРМА" ще ви разкаже за водопада от чувства и мисли, който прелива във всяка жена - за даденото и недаденото; за търсенето и изгубването; за любовта и безразличието.
23 януари (петък) от 19.30 на сцена-клуб „МаксиМ" - Николай Урумов ще представи своя моноспектакъл „ЛАЛУГЕР".
29 януари (четвъртък) - ще потънете в нежните ласки на любовта заедно с Радина Кърджилова, Явор Бахаров и звездната трупа на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ" в най-лиричната Шекспирова пиеса - „РОМЕО И ЖУЛИЕТА".
Най-добрите актьори и съзвездие от прекрасни представления - всяка вечер от месец януари при това само за 7 лева!

Не се колебайте и направете своя новогодишен подарък с Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ"!
Очакваме Ви на касата на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ" в празничните дни - 22, 23, 27, 28, 29 и 30 декември, а също и на 4 и 5 януари - БИЛЕТИ НА ЦЕНА 7 лева!

От театъра уточняват, че намалението не важи за спектаклите: 
„ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ЕДИН УЧИТЕЛ ЗА НАРОДНОТО ТВОРЧЕСТВО" ,
„ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ЕДИН УЧИТЕЛ ЗА ВСЕОБЩАТА ПРОСВЕТА",
„КАМЕН ДОНЕВ И „ОРКЕСТЪРЧИ" И „ЖЕНИТБА"

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.