• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Как да избираме мъжки тениски, когато сме с наднормено тегло?

Как да избираме мъжки тениски, когато сме с наднормено тегло?

/КРОСС/Тениските могат да се носят целогодишно, като дори през зимата се съчетават умело с половери, блейзери, суичъри или жилетки. Настоящата статия ще даде съвети на начинаещите за това как да избират дрехите си разумно следващия път, когато отидат на пазар. Носенето на тениски с къси панталони като ежедневни облекла не се препоръчва, тъй като шортите са склонни визуално да разделят тялото на половината и го правят да изглежда по-обемисто. За по-топлите климатични условия, заложете на добре ушити тениски от памук, които не само ви карат да изглеждате стройни, но също така са по-достъпни.

Що се отнася до по-студено време, заложете на тениски, които имат остри рамене. Закупуването на тениска със закръглени рамене ще направи горната част на торса да изглежда по-закръглен. Когато става въпрос за панталони, заложете на по-свободни панталони и джинси. Въпреки това, се уверете, че купувате панталони, които правят талията и бедрата да изглеждат по-стройни. Правите панталони са чудесно допълнение към вашия гардероб и с тях може да се подобри начинът, по който изглеждате. Така че, добре е да се избягват тежки блузи, чарлстон панталони и къси шорти, и вместо това, да се избират по-леки и небрежни опции.

Идеалното място да спестите време и пари са онлайн магазините за мъжки тениски. Ако посещавате редовно фитнес зали, тениската е идеалния начин да акцентирате върху релефа на тялото ви. Въпреки, че ще намерите твърде богат избор, от който ще ви е трудно да избирате, вие също ще получите най-изисканите прилепнали тениски, с които да подчертаете релефа, получен от тренировките.

Бъдете внимателни с цветовете! Цветът на дрехите влияе осезаемо на, по който изглеждате. Както е общоизвестно, черното, се счита за универсален цвят при по-едро телосложение. Това не означаве, че нямате право да използвате и други цветове. В зависимост от формата на тялото ви, цветовете имат свойството да координират възможността да се привлече повече внимание на по-стройните аспекти на тялото, като в същото време, най-обемистите области изглеждат добре скрити. Например, ако сте по-пълен в горта част на тялото, може да носите по-тъмна тениска и да я комбинирате с по- светъл цвят панталон. И обратно, ако сте по-пълни в долната част, може да изберете по-светла тениска н нюанс на кафявото, синьото или червеното, и да я носите с панталон, който е малко по-тъмен в същия цвят.

Източник: мъжки тениски от MODERNO

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.